Accesorii auto de la 4cars

BUCURESTI - 20 februarie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Indiferent de nivel, clasa sociala sau grupa de venituri in care se incadreaza o persoana, nevoia de a fi unic si de a avea o nota distincta se face resimtita la oricine. De aceea cautam sa oferim o nota personala fiecarui bun pe care il avem, de la agenda pe care scriem la computerul personal, de la aranjarea locuintei si pana la accesorizarea masinii pe care o conducem.

Logo 4Cars

Logo 4Cars

Personalizarea masinii, sau tuning - cum mai este denumita aceasta procedura - a capatat un inteles aparte in domeniul auto. Daca termenul preluat din limba engleza inseamna acord fin, reglaj de finete, tuningul auto reprezinta actiunile aduse pentru imbunatatirea, reglarea si personalizarea caracteristicilor unui autovehicul. Exista unele conceptii conform carora tuning inseamna o modificare agresiva, accesorizarea cu praguri, spoilere, eleroane, jante, prize de aer, modificari la motor si asa mai departe. In fapt tuning inseamna orice modificare adusa masinii, orice inlocuire a unei piese “stock”. Chiar si inlocuirea jantelor din fabrica cu jante din aliaj se inscrie in categoria tuningului.

                In Romania afacerile existente ce vin in sprijinul nevoii de personalizare a masinilor au foarte mare succes, intrucat romanii pun accent pe autoturismele pe care le au, considera ca acestea reflecta nivelul social la care se afla. Nota de personalitate poate fi insa oferita si intr-un mod mai subtil, prin diverse accesorii auto care sa ofere un cu totul alt aspect masinii.

                In sprijinul nevoii de astfel de accesorii auto vin magazinele specializate pe acest domeniu. Cum online-ul predomina in zilele noastre, 4cars .ro subscrie la oferta si pune la dispozitia doritorilor o gama larga de accesorii si detalii de tuning care modifica aspectul interior si exterior al masinii. Se obtine in acest fel o tenta mai sportiva, se imbunatateste functionalitatea, confortul sau pur si simplu se da un aspect mai extravagant autoturismului condus.

                Gama de produse si accesorii auto oferite de 4cars este una foarte diversa. Astfel cei ce vor sa ofere interiorului masinii un aspect de bolid de curse pot sa opteze pentru diverse ornamente, de la capete de schimbator la covorase si mochete, de la huse pentru volan la suporturi pentru pahare, de la ceasuri si indicatoare de bord pana la perne si suporturi pentru gat.

                Accesoriile auto sunt specialitatea celor de la 4cars, acestia oferind solutii si pentru modificarea aspectului si cand vine vorba de exteriorul masinii. Becurile auxiliare si halogen completeaza necesarul de iluminare pe timp de noapte, stickerele si elementele decorative sau emblemele cromate ofera fiecarui pasionat de personalizare a masinii  solutia perfecta.

                Inclusiv cand vine vorba de sonorizare 4cars ofera solutii; sunt puse la dispozitia celor interesati boxe de diferite puteri si dimensiuni pentru ca experienta condusului sa fie completata si de un ambient placut. Acopering intregul sector auto-moto-velo cand vine vorba de accesorii, 4cars ofera fiecarui proprietar de masina posibilitatea de a o face unica, conform cu cerintele si exigentele impuse. Fiecare isi doreste o imbunatatire a performantelor masinii, doreste ca aceasta sa ii reflecte personalitatea, sa aiba un aspect deosebit, iar prin accesoriile auto oferite de 4cars.ro gaseste acel tuning care sa ii multumeasca cerintele.