Alege trusoul potrivit pentru copilul tau de la Happy-Bees.ro

BUCURESTI - 4 iunie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Inca de la bun inceput misiunea unei mamici este aceea de a oferi tot confortul posibil celui mic. Nevoile sunt diverse, pretentiile pe aceeasi lungime de unda astfel ca din marea lista de lucruri nu poti selecta doar cateva.

Logo Happy Bees

Logo Happy Bees

 Universul Happy Bees aduce un plus de ajutor mamicilor, atat cand vine vorba de gama diversa de lucruri pentru copii cat si cand vine vorba de acele lucruri menite sa usureze munca unui parinte.

Interesul unui parinte isi cunoaste multumirea in varietatea de trusouri pentru botez . Un prim pas si inceput pentru copil parintii se pregatesc cu intensitate pentru a respecta si traditia insa mai mult decat atat primeaza nevoia.

Asociata cu ideea de puritate momentul crestinarii impune acea tinuta clasica, alba pe care copilul o va purta. Mai mult decat imaginea in sine conteaza la momentul respectiv trusoul, absolut necesar pentru botez, incluzand prosopul special, panza de mir si accesoriile care completeaza totul; in tematica evenimentului sapunul inclus va avea o forma de bebelus, sticluta pentru mir nu lipseste nici ea si fasa este practica. Una peste alta se intelege nivelul ridicat de interes pentru un astfel de set. Vei gasi pe Happy Bees oferte diverse. Cu un design aparte si unic, in culori specifice atat pentru baieti cat si pentru fetite trusourile pentru botez sunt variate si asteapta alese.

Daca nasa copilului va fi cea care achizitoneaza trusoul nici mamicile nu sunt lipsite de griji. Puiul sau este rasfatat de texturi si materiale de calitate, hainutele alese sunt in conformitate cu nevoia copilului si innobilate de un design captivant, in timp ce accesoriile de orice fel se dovedesc a fi utile; toate acestea se gasesc pe Happy Bees, locul in care orice nevoie inseamna o placere de a cumpara cu drag alte si alte lucruri pentru noul membru.

Bugetul unui parinte variaza, chiar si pentru momentul de botez, astfel ca diversitatea de oferte este cea care pune punctul pe “i”, oferind posibilitatea de a adapta nevoia pentru fiecare caz in parte. Cuvantul de baza la Happy Bees este accesibilitatea preturilor. Incepe prin a naviga in universul carucioarelor, cauta hainute si nu uita de categoria de jucarii.

Momentul marcant in viata de familie, botezul, merita o atentie deosebita din toate punctele de vedere astfel ca trusoul va fi atent ales pentru a satisface in toate detaliile nevoia impusa de traditie si nu numai. 

Mai multe detalii gasiti pe http://www.happy-bees.ro/