Alternativa rentabila la cazare – apartamente in regim hotelier

BUCURESTI - 4 martie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Un domeniu ce a inceput sa prinda contur tot mai mult si in tara noastra, cazarea in regim hotelier castiga o tot mai mare cota de piata si o tot mai ridicata popularitate in randul celor ce cauta cazare in conditii avantajoase. Confort gasit la cele mai rentabile variante, o sedere cat mai placuta pe intreaga perioada necesara unui anume proiect desfasurat in capitala, ori chiar vizite la rude si prieteni sunt completate de cazarea oferita prin apartamente-regimhotelier.ro.

www.apartament-regimhotelier.ro

www.apartament-regimhotelier.ro

Ce implica o cazare in regim hotelier?

          Aceasta intrebare isi gaseste un raspuns mai mult decat echitabil pentru toti doritorii. Indiferent daca este vorba de un turist, de un student sau de un om de afaceri, sederea in capitala poate fi foarte placuta dar si avantajoasa din punct de vedere al costurilor.

            Spre deosebire de preturile oferite de agentiile imobiliare sau de inchirieri, o cazare in regim hotelier de lux este mult mai rentabila atunci cand vine vorba de preturi. Intr-un sistem mult mai ieftin, pastrand gradul de confort optim si oferind chiar lux, apartamentele si garsonierele in regim hotelier reprezinta o alternativa la tot ceea ce inseamna unitate de cazare.

            Acest tip de business este la inceputuri in Romania, insa in tari occidentale sistemul cazarilor in regim hotelier este pus in practica de cateva decenii. Treptat a fost introdus si pe piata romaneasca, Bucurestiul si alte cateva orase mari din tara oferind astfel alternativa mai rentabila la cazare.

            In situatii in care se impun plecari in ultim moment, deplasari neasteptate in scop profesional sau personal, a gasi cazare pentru cateva zile in capitala poate fi o misiune destul de dificila. Doritorii cauta astfel atat apropierea de zona in care urmeaza sa desfasoare majoritatea activitatilor, cat si cai de acces multiple la mijloace de transport, utilitati complete dar si un grad de confort sporit.

            Chiar daca pare putin credibil, o astfel de optiune exista, fiind disponibila chiar online, prin apartamente-regimhotelier.ro. Zonele variate din Bucuresti in care sunt disponibile astfel de apartamente si garsoniere in regim hotelier includ: Strada Delea Veche, Bulevardul Corneliu Coposu, Decebal, Dimitrie Pompeiu sau Barbu Vacarescu, Piata Muncii, Unirii sau Alba Iulia, ori zone precum Mosilor, Mihai Eminescu, Calea Calarasi sau Soseaua Fabrica de Glucoza.

            Tipurile de apartamente oferite in acest sistem pot de asemenea sa multumeasca orice gusturi si preferinte. Sunt disponibile garsoniere si apartamente cu 2,3 sau 4 camere, mobilate si complet utilate, oferind chiar luxul unui hotel de 5 stele. Imobilele in care se regasesc astfel de cazari avantajoase sunt nou construite si situate in zone centrale ale capitalei, pentru accesibilitate completa la orice mijloc de transport, necesar de aprovizionare sau deplasare.

            Apeland la astfel de servicii de cazare in conditii extrem de avantajoase, orice doritor poate sa gaseasca nivelul de intimitate dorit, gradul de confort cautat, dar si o cazare care va face sederea in Bucuresti una nu foarte costisitoare. Indiferent de buget, de preferinte si gusturi, de necesitatea de a gasi cazare pentru o singura noapte sau pentru o perioada mai indelungata, alternativa oferita de apartamente-regimhotelier.ro reprezinta solutia cea mai potrivita.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/e-advertising/alternativa-rentabila-la-cazare-apartamente-in-regim-hotelier