Anunturi Ziare la nivel national sau local

BUCURESTI - 7 august 2014

Comunicat tip General in Media / Publicitate

In ciuda erei moderne in care traim publicatiile tiparite inca nu si-au gasit sfarsitul, iar acesta pare inca a fi destul de indepartat, fiindca milioane de oameni citesc inca ziarele. Fie pentru cei clasici, fie pentru cei moderni, ziarele continua sa fie o sursa de informare precisa si zilnica.

Best Media

Best Media

Tinand cont de popularitatea acestora, anunturile din ziare sunt o sursa eficienta pentru promovarea afacerii tale sau pe plan personal. Pe langa posibilitatea de a alege anuntul in ziar pe plan local, ai sansa de a-ti extinde orizonturile, gandindu-te sa abordezi o imprimare intr-un ziar national.

Cu ajutorul celor de la Anunturi Ziare, vei putea fi capabil sa iti publici anunturi in toate ziarele nationale, dar si cele locale, depinzand de interesul tau in potentialii cumparatori ai produsului sau serviciilor afacerii tale. Puteti afisa anunturi in ziare locale, din toate judetele din Romania, de la Bihor, Maramures, pana la Olt sau Suceava.  Astfel veti putea atinge publicul din intreaga tara, iar pe langa acest lucru, acestia ofera servicii de publicitate online, publicandu-va anunturi pe 356 de site-uri. Pe langa ziarele locale, le avem pe cele nationale, cu o putere mai mare de afisare, printre care putem aminti Ziarul Financiar, Adevarul, Jurnalul National, Libertatea, dar si altele destul de importante.

Cercetari ale cautarilor au studiat cat de multi oameni si-au adus aminte de anunturile din ziare. Se pare ca anunturile plasate pe o optime din pagina au fost amintite de 23 % din oameni, iar cele de pe o pagina intreaga au fost amintite de 42 % din oameni. Pentru anumite afaceri, exista un argument pentru dimensiunile mai mari de anunturi. Daca clientii tai nu sunt neaparat cumparatori frecventi, sa ai mai multi clienti potentiali ce iti vad reclama ar putea fi mai important decat eficienta cheltuielilor.

Cu toate acestea, o reclama de dimensiune mai mica iti permite sa iti intinzi bugetul mai departe si sa apari cu o frecventa mai mare. Cand lucrezi cu un ziar, ar trebui sa iti afisezi reclamele cel putin o data pe saptamana.

Cand doresti sa-ti publici un anunt in ziar, ar trebui sa iei in considerare o multime de lucruri, de exemplu ziua saptamanii in care este afisat, frecventa cu care este afisat, dar si dimensiunea paginii pe care este afisat.

Anunturi Ziare este un ajutor foarte util cand vine vorba de publicarea unui anunt sau a unei reclame, atat in varianta imprimata a ziarelor, dar si pe internet, avand la dispozitie numeroase site-uri, putand astfel beneficia de o incrucisare a reclamelor imprimate cu cele virtuale.