Anunturi-Ziare, o forma traditionala de reclame

Cluj - Napoca - 26 iunie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate

Reclamele din ziare sunt mai mult decat orice alta forma de reclama pe care o vedem astazi si este inca prima modalitate de reclama la care se recurge.

Logo Anunturi-Ziare

Logo Anunturi-Ziare

Aceste reclame pot face mult mai mult decat sa scoata in evidenta un produs sau o vanzare. Sunt o modalitate nemaipomenita de a ajunge la un numar mare de clienti, fiindca majoritatea oamenilor tind sa citeasca ziare pentru anunturi, mai mult decat pentru actualitatile pe care le prezinta.

Daca iti doresti sa publici un anunt de mare sau de mica publicitate intr-un ziar local sau in module de mare publicitate tot ceea ce trebuie sa faci este sa accesezi Anunturi-Ziare . ro. De aici mai departe este foarte simplu sa-ti realizezi un anunt pe care sa-l publici intr-un ziar pentru ca publicul larg sa-l vada si sa poti beneficia de mai multi clienti pentru produsul sau serviciul pe care vrei sa-l comercializezi. Spre exemplu, daca doresti sa ai parte de publicitate in ziarul Monitorul de Cluj, poti oricand realiza acest lucru cu ajutorul celor de la Anunturi-Ziare.

In lumea moderna gasim multe din aceste anunturi si pe internet, la televizor sau sa le auzim la radio, insa ziarul ramane forma traditionala si cea mai buna pentru a asterne un anunt. Cu ajutorul anunturilor din ziare poti face o cerere ca reclamale tale sa fie afisate doar in anumite sectiuni ce se potrivesc mai bine cu audienta pe care iti doresti s-o cuceresti, fie ca este in domeniul sportului, afacerilor sau in partea dedicata pentru lifestyle.

Ca si in toate formele de reclame, costul imprimarilor anunturilor tale depinde de dimensiunea anunturilor tale, ce publicatii folosesti, in ce sectiune din ziar doresti sa apara, frecventa cu care se afiseaza anunturile si daca folosesti sau nu culori. Cand vine vorba de a lucra cu o publicatie, vei avea reprezentanti din fiecare ziar care nu numai ca iti vor oferi o oferta si un termen limita, ci te vor ajuta si cu realizarea anunturilor tale. Cat despre preturi, ziarele zilnice sunt cele mai bune forme de reclame, cele mai putin costisitoare si nu este greu sa te ocupi de ele in contracte anuale, intrucat aceste publicatii se angajeaza sa faca un anunt.

In functie de bugetul pe care il aloci si de interesul pe care il ai ca urmare a impactului pe care anuntul sa il aiba poti sa-ti afisezi anunturile in sectiunea locala a ziarelor zilnice furnizate abonatilor sai. Aceste sectiuni sunt un fel de tabloide care de multe ori se afiseaza doar o data pe zi sau saptamana si furnizeaza stiri la zone geografice mici sau cartiere.