Arta-Mobilei ofera varietate de tipuri si stiluri in materie de mobila pentru bucatarie

BUCURESTI - 22 iulie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Arta-Mobilei, furnizor, propriul producator de mobilier, se angajeaza intr-o misiune estetica, de a oferi diferite tipuri de mobilier pentru bucatarie . De la stilul clasic, standard la cel cu puternic accent pe elemente si dupa un stil art deco, modern, fiecare alegere inseamna o noua misiune pentru Arta-Mobilei.

Mobilier Bucatarie

Mobilier Bucatarie

Arta-Mobilei, furnizor, propriul producator de mobilier, se angajeaza intr-o misiune estetica, de a oferi diferite tipuri de mobilier pentru bucatarie. De la stilul clasic, standard la cel cu puternic accent pe elemente si dupa un stil art deco, modern, fiecare alegere inseamna o noua misiune pentru Arta-Mobilei.

Mobilier de bucatarie standard

In aceasta clasa se incadreaza acel tip de mobilier confectionat din MDF sau PAL melaminat. Un stil ce se potriveste oricarei case, merge adesea pe ideea de completare a spatiului de bucatarie cu cea mai buna solutie in materie de mobila. Incadrarea este una practica, adesea cat mai compacta si unitara, mobila poate include si dulapuri asortate pentru diverse electronice si electrocasnice.

Mobilier de bucatarie moderna

Cu un pas spre evolutie, Arta-Mobilei marcheaza si al sau prestigiu in materie de mobila ce defineste era contemporana. In acest sens, piesele de mobilier sunt realizate din MDF vopsit, in diverse culori si stiluri, insa mereu aceeasi rezistenta.

De data aceasta modernul isi spune cuvantul nu numai in preferinta de mobila, de la viziune la executie, ci si pentru spatiul in care se va incadra. Sunt corpuri de mobilier cu linii abstracte, de culori vii, indraznete, contraste atragatoare. Inovatia vine din fiecare detaliu de aparitie, de la forma dulapurilor si pana la imbinari.

Mobilier de bucatarie clasica

Se spune ca stilul clasic nu se invecheste niciodata. Pe acest principiu merge si Arta-Mobilei, oferind o arie larga de optiuni de mobila, realizata din MDF sau din lemn masiv. Culorile sunt neutre, contraste discrete, corpuri impunatoare in maniera lor de design. Sunt lucrate special pentru a avea acea nota nostalgica a vremurilor de demult insa care se preteaza si la timpurile actuale.

Investitia in mobila este una complexa, semnificativa. Se intelege ca nevoia fiecaruia trebuie sa se completeze cu un stil potrivit, ce nu se demonteaza niciodata. De aceea, versatilitatea gamei de la Arta Mobilei este potrivita pentru toate gusturile si pentru toate casele.

Oferta Arta-Mobilei

In intampinarea doritorilor de mobila de orice stil, Arta-Mobilei dispune de toate avantajele pentru a crea mobila eleganta si practica. Intr-o varietate de comenzi, pentru ca planul poate fi la cerere unul personalizat, Arta-Mobilei realizeaza mobilier necesar pentru orice incapere, pentru orice gust si stil si spatiu. Indeplineste cu succes si partea de consiliere, ceea ce face ca alegerea sa fie una pe deplin multumitoare.

Descopera pe site-ul oficial toate preturile si ofertele puse la dispozitie. Comenzile se pot realiza prin orice forma, de la email la mediul online, pentru a facilita modul in care un doritor bifeaza cu succes colaborarea cu Arta-Mobilei, producator de mobila de inalta calitate si de un design unic si impresionant.