Avantajele inchirierilor auto, explicate de profesionistii RINO rent a car

BUCURESTI - 7 iunie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

In fiecare zi ne vedem pusi in fata nevoii de deplasare. Mobilitatea este o necesitate absoluta in acest secol al vitezei in care traim, iar masina personala a trecut de la stadiul de moft la cel de necesitate. Exista insa unele situatii in care masina personala nu exista, nu poate fi utilizata sau ocazia pentru care este destinata nu o face tocmai cea mai buna alegere. Pentru astfel de cazuri, inchirierile auto isi intra in rol.

Avantajele inchirierilor auto, explicate de profesionistii RINO rent a car

Domeniul rent a car este intr-o continua expansiune, necesarul de mobilitate fiind crescut treptat la nivel mondial, odata cu factorul globalizarii. De ce sa alegi servicii de inchirieri auto in locul masinii personale ori in defavoarea mijloacelor de transport in comun? Raspunsul la aceasta intrebare este argumentat de profesionisti in domeniu, cei de la RINO, societate care ofera servicii de rent a car Mures, dar si pentru Cluj Napoca.

Mobilitatea sporita ar fi primul dintre atuurile oferite de serviciile de inchirieri auto. Fara a fi nevoit sa depinda de mijloacele de transport public, de autobuze, trenuri sau autocare, orice doritor poate avea parte de o masina fiabila, pentru calatorii mult mai placute si mai putin obositoare.

Comoditatea este cel de-al doilea motiv pentru care alegerea serviciilor de rent a car Mures, Cluj, Bucuresti, Iasi sau oriunde altundeva in tara este cea mai buna solutie. Intr-adevar nu vei mai depinde de programul restrictiv al mijloacelor de transport public, de posibilitatea la fel de restransa de a avea bagaje multe, ori de a avea opririle conditionate. Toate aceste elemente iti ofera acel plus de convenienta si comoditate cautat.

Costurile reduse - reprezinta un element de care marea majoritate nu tine cont. A inchiria o masina pare costisitor, trebuie achitat acel comision zilnic si combustibilul, insa o astfel de alegere este mult mai avantajoasa decat folosirea masinii personale. Toate cheltuielile cu asigurarile RCA si CASCO, cu rovinieta si cu reviziile si intretinerea autoturismelor sunt suportate de firma de rent a car, pentru ca beneficiarul sa fie eliberat de toate aceste griji.

Conducerea unei masini noi, foarte bine intretinute, este doar un vis pentru unii. Apeland la serviciile de inchirieri masini, oricine poate avea ocazia de a conduce un model de autoturism lansat recent pe piata, de a se bucura de confortul si dotarile pe care le ofera.

Nu in cele din urma, un alt avantaj oferit de serviciile rent a car de la RINO consta in posibilitatea testarii masinii inainte de inchiriere sau chiar achizitie. Experienta sofatului este definitorie pentru confortul soferului, fara a ignora nici comoditatea celorlalti pasageri. Incercand unul dintre modelele de autoturisme oferite spre inchiriere, doritorii isi pot face o idee despre tot ceea ce are de oferit.

Insumand toate aceste beneficii si tinand cont de expansiunea continua a domeniului inchirierilor auto, nu e de mirare ca RINO a ajuns sa fie cea mai cautata firma de rent a car din Cluj-Napoca si Targu Mures. Serviciile si avantajele oferite multumesc in egala masura turisti, oameni de afaceri, calatori sezonieri si orice alta categorie de persoane care sunt in cautarea unei experiente noi.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/e-advertising/avantajele-inchirierilor-auto-explicate-de-profesionistii-rino-rent-a-car