Avantajele panourilor solare

BUCURESTI - 12 august 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

O parte destul de importanta in ziua de astazi este legata de generarea si consumul de energie electrica si termica. Fie ca vorbim de un cadru industrial sau domestic, aceasta problema este una care trebuie luata serios in considerare.

SpaInstal Romania

SpaInstal Romania

O solutie pentru alimentarea cu energie  a casei tale ar putea fi panourile solare. Pentru a mentine un aer modern in casa ta poti alege un sistem de panouri solare spainstal, astfel vei putea beneficia de avantajele energiei solare si vei proteja si mediul inconjurator in acelasi timp.

Spainstal iti ofera o gama foarte variata de produse printre care si panourile solare. Indiferent de bugetul si de design-ul casei tale, vei putea gasi solutia care sa fie in conformitate cu cerintele personale.

Panourile solare pot fi folosite in diverse moduri. Fie ca e vorba de energia electrica sau de producerea de caldura, acestea reprezinta o solutie moderna si ecologica. Ceea ce este interesant este ca anumite modele din gama de produse Spainstal functioneaza chiar si pe timp de iarna la temperaturi de -30 grade Celsius.

Este un concept des intanit, acela ca panourile solare functioneaza doar pe timp de vara in conditii de soare puternic. Panourile solare vor functiona indiferent de sezon. Lumina soarelui este captata si transformata in energie electrica sau termica, in functie de necesitati. Chiar si in conditii meteorologice nefavorabile acestea vor functiona, dar bineinteles nu la capacitate maxima.

Montajul acestor echipamente este destul de simplu; SpaInstal, care comercializeaza astfel de produse, asigura prestarea serviciilor de montaj si service ulterior. De asemenea transportul este gratuit in intreaga tara. Indiferent de unghiul acoperisului sau de pozitia in care doresti sa amplasezi panourile solare, acestea vor fi usor de instalat.

Avantajele legate de aceasta tehnologie sunt destul de vizibile; energia solara este gratuita, doar investitia initiala intr-un panou solar fiind necesara. De asemenea, cu ajutorul acestora poti genera electricitate si apa calda pentru casa ta.

Energia solara nu produce poluare si cu ajutorul acesteia poti reduce foarte mult consumul de energie electrica, factura la energia electrica fiind mult redusa. Panourile solare pot fi folosite pe post de generatoare in cazul unei pene de curent electric.

Datorita tehnologiei avansate din domeniu, panourile solare nu sunt influentate considerabil de conditiile meteorologice. Atat pe perioada verii cat si in perioada iernii, cat timp soarele este vizibil, panourile solare vor capta razele ultraviolete si le va transforma in energie electrica.

Panourile solare sunt o investitie inteligenta pentru problemele legate de generarea si consumul de energie electrica sau terminca din casa ta. Costurile initiale legate de achizitia si montarea panourilor solare vor fi amortizate in scurt timp. Te vei putea bucura de aceleasi conditii, dar cu avantajul costurilor reduse legate de intretinere.

Spainstal iti ofera o gama variata de panouri solare care pot fi folosite in functie de necesitatile proprii. De asemenea pe site-ul www.spainstal.ro veti putea gasi si alte produse precum centrale termice, cazi cu hidromasaj, pompe de caldura, cabine de dus si diverse instalatii termice.