Beneficiile aduse de medicina naturista organismului uman

BUCURESTI - 8 iunie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Medicamentele pe baza de plante devin o componenta esentiala pentru tratamente ale afectiunii organsimului prin utilizarea diferitelor plante si a extractelor lor. Medicina naturista este adusa la cunostinta oamenilor din intreaga Romanie cu ajutorul Dr. Irina Firuti, ce practica una dintre cele mai eficiente si sigure metode de vindecare a organismului, privind partea fizica, psihica si sufleteasca a omului.

Beneficiile aduse de medicina naturista organismului uman

Medicina traditionala din aceste zile impune abordarea unor tratamente din cele mai naturale plante, ceea ce inseamna ca facem referire la medicina alternativa. Cu alte cuvinte, medicina naturista este un substitut popular pentru medicina traditionala cu scop major in prevenirea si tratarea diferitelor boli pe care organismul le contacteaza.

Trateaza starile psihologice cu ajutorul plantelor naturale

Diverse plante din natura sunt cunoscute a avea proprietati terapeutice uimitoare, atat pentru corp, dar si pentru minte. Unele dintre medicamentele regasite in stare pura in natura au fost folosite de vechile triburi indiene si continua sa fie larg raspandite si in ziua de astazi. Se pune intrebarea de ce se utilizau astfel de tratamente. Raspunsul este simplu. Inca din cele mai vechi timpuri, oamenii au simtit nevoia de a se trata fizic pentru maladiile si starile psihologice pe care le simteau cu scopul de a se ingriji in general de sanatate.

Natura ne-a inzestrat cu un numar foarte mare si variat de plante cu o serie de proprietati medicinale, folosite in prezent pentru a prepara unele medicamente de baza. Mai multe tipuri de plante constau in ingrediente puternice, ce nu contin altceva decat compusi chimici ce apar in natura, compusi exploatati pentru a corecta o multime de dezechilibre fiziologice care duc la diverse complicatii de sanatate, printre care afectiuni ale pielii, ale vederii, ale sistemului digestiv, ale sistemului sangvinic sau ale sistemului muscular. Mare parte dintre aceste plante cresc liber in natura sau sunt sadite de catre oamenii cu informatii multiple asupra rezultatelor miraculoase ale consumului si aplicarii locale ale acestora.

Descopera beneficiile uimitoare ale terapiei naturiste

Astfel de medicamente pot fi regasite sub forma de tablete, extracte de plante, lichide sau pulberi, ceaiuri, uleiuri esentiale si unguente. Medicina naturista aduce o serie de beneficii organismului ce tin de vindecarea naturala a organismului, de continuitatea tratamentului, dar si de imunitate sau nutritie si metabolism.

Altfel spus, asa cum a fost mentionat si mai sus, medicina naturista compusa din plante nu impiedica abilitatile de auto-vindecare ale organismului in niciun fel. Din contra, aceste plante, regasite in medicamente sporesc vindecarea biologica, incat intregul proces de recuperare sa devina accelerat si organismul sa fie perfect capabil sa mentina un mediu intern ideal pentru intregul proces de recuperare.

Mai mult, o multime de remedii ce vin din plante au si instructiuni speciale pentru dieta, odihna sau exercitii menite sa imbunatateasca potential imunitatea organismului. Modul in care coprul uman raspunde la tratament este dovedit de timpul de actiune al acestor medicamente. De exemplu, o multime de schimbari in regimul alimentar si al stilului de viata il ajuta pe pacient sa obtina un corp sanatos, intr-un ritm sanatos. Atunci cand aceste obiceiuri devin un stil de viata si sunt urmate intocmai, chiar si recuperarea de la boala este mult diminuata.

In plus, probabil cel mai mare beneficiu pe care intreaga medicina naturista il aduce omenirii este cresterea si obtinerea unei mai bune imunitati. Cu alte cuvinte, corectarea obiceiurilor nesanatoase prin introducerea unei alimentatii sanatoase, recuperare pe cale naturala si consumul de plante aromatice ajuta ca organismul sa fie mult intarit. Acest lucru, fortifica la randul sau sistemul de aparare al organismului impotriva agentilor patogeni, responsabili pentru dezvoltarea infectiilor, dar si pentru eliminarea oricaror simptome ale afectiunilor semnalate.