Beneficiile apei alcaline, explicate de Perla Moldovei

BUCURESTI - 22 februarie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Stilul de viata haotic si dezordonat, alimentatia necorespunzatoare sau poluarea provoaca probleme de sanatate tuturor, probleme de sanatate ce isi fac initial aparitia sub forma unei aciditati ridicate in organism.

Apa alcalna Perla Moldovei

Apa alcalna Perla Moldovei

Cel mai important ajutor in acest sens il poate reprezenta apa alcalina , ce regleaza nivelul aciditatii din corp. Mai multe detalii despre apa alcalina purificata ne ofera in continuare specialistii de la Perla Moldovei.

            Inainte de a trece direct la beneficiile apei alcaline asupra sanatatii, trebuie cunoscut faptul ca apa Perla Moldovei este una 100% naturala, avand ca provenienta un zacamant de apa plata hidrogen-carbonatata, oligominerala si sodica. Chiar de la sursa aflata la o adancime aproximativa de 210 metri, pH-ul acestei ape este de 9,2.

            Avantajele pe care le ofera apa alcalina Perla Moldovei incep cu reducerea aciditatii la nivelul stomacului, imbunatatindu-i in acest fel functionarea. De asemenea, prin consumul de apa alcalina, se favorizeaza o mai buna functionare a ficatului si a bilei, este redus nivelul de colesterol, toate acestea concurand catre un singur scop final: o stare mai buna a sanatatii.

            Prin proprietatile specifice, apa alcalina ajuta la neutralizarea reziduurilor acide din organism, lichefiindu-le pentru a putea fi mai usor eliminate. Apa alcalina, desi nu poate fi considerata similara unui medicament, poate sa pastreze sanatatea organismului prin alcalinizarea acestuia si neutralizarea aciditatii.

            Apa alcalina poate ajuta la slabit

          Acumularea unui surplus de grasime in organism reprezinta o consecinta directa a unei aciditati ridicate in corp. Stocarea acizilor se concretizeaza in acumularea de grasimi, si implicit o crestere in greutate. “Apa alcalina poate ajuta astfel si in cazul curelor de slabire: persoanele care vor sa scape de cateva kilograme in plus pot incepe dieta cu un consum de apa alcalina, ajutand in acest fel corpul sa metabolizeze si sa dizolve mult mai eficient grasimile” – spun specialistii apa Perla Moldovei.

            Lista beneficiilor oferite de apa alcalina purificata si naturala nu se rezuma insa doar la diete si cure de slabire, ori la conferirea unei stari generale de bine. Exista chiar o serie de afectiuni ce pot fi ameliorate printr-un consum regulat de apa alcalina.

            Prin proprietatile sale, apa alcalina Perla Moldovei ofera un plus de energie organismului, inlaturand reziduurile si deseurile mult mai eficient. In acelasi timp, asigura o asimilare mult mai buna a substantelor nutritive necesare dezvoltarii si contribuie la o hidratare de 3 ori mai eficienta decat apa obisnuita, consumata in mod regulat de fiecare persoana.

            Probleme de sanatate precum obezitatea, diabetul, artrita sau diverse alte afectiuni ale sistemului cardiovascular pot fi remediate printr-o cura de alcalinizare, cu ajutorul apei Perla Moldovei. Pastrarea unui nivel echilibrat al pH-ului in organism – indicatorul ce delimiteaza alcalinitatea de aciditate – duce la o stare generala de bine, sesizabila la interior si vizibila de asemenea la exterior.

            O stare buna de sanatate se reflecta si in aspectul fizic. Un corp sanatos, hidratat corespunzator si detoxifiat arata mult mai bine: pielea are o elasticitate si o stralucire aparte, parul si unghiile sunt mai sanatoase, chiar si musculatura este mai tonifiata. Tinand cont de toate aceste beneficii pe care le aduce, apa alcalina Perla Moldovei devine aliatul perfect al oricarei persoane doritoare de o schimbare in bine a starii de sanatate.

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/e-advertising/beneficiile-apei-alcaline-explicate-de-perla-moldovei