Cel mai rafinat mobilier pentru iubitorii de piese din lemn masiv numai la Noblesse Interiors

BUCURESTI - 26 iulie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Una dintre cele mai rafinate piese de mobilier, renumite pentru modul inovativ prin care emana eleganta si noblete, este mobila realizata din lemn masiv. Acesta este un material care inspira bun gust si calitate, indiferent de statutul social al persoanei care detine o astfel de opera de arta in locuinta sa. Unul dintre numeroasele avantaje pe care le prezinta acest tip de mobilier este ca nu se demodeaza niciodata, ci, din contra, autenticitatea lui ajuta considerabil la imbogatirea imaginii de ansamblu a incaperilor in care este asezat.

www.noblesseinteriors.com

O varianta mereu apreciata pentru clasa si valoarea incontestabila pe care o ofera peisajului – mobila din lemn masiv

Piesele de mobilier din lemn masiv reprezinta mereu o alegere inteligenta intrucat valoarea acestora creste cu trecerea timpului si confera intotdeauna o nota de eleganta incaperilor. Datorita rezistentei, acestea sunt alegerea ideala din punct de vedere al raportului calitate-pret.

In showroom-ul Noblesse Interiors sunt prezentate peste 350 de branduri renumite la nivel mondial, fiecare dintre ele reprezentand solutia ideala pentru amenajarea unui interior rezidential prezentabil. In portofoliul companiei sunt prezentate placari, accesorii, piese de mobila lemn masiv, disponibile in cele mai diverse stiluri: clasic, modern, minimalist, ecletic sau glamour. Fiecare piesa poarta semnatura unor colectii recunoscute din zone precum Franta, Anglia, Spania sau Italia.

In ceea ce priveste piesele de mobilier din lemn masiv, acestea s-au remarcat de-a lungul timpului prin calitatea, aspectul si stilul clasic care le caracterizeaza. Cu toate ca acestea reprezinta o investitie mai mare comparativ cu piesele confectionate din alte tipuri de materiale, valoarea pe care o dau locuintei, precum si nota eleganta si deosebita, este incontestabila.

Unele dintre cele mai apreciate piese de mobilier din lemn masiv le gasim in colectiile in stil baroc Chester, Baroco, Napoleone, Volga si Noble, pe care le gasiti in showroom-ul Noblesse Interiors.

Consultanta in realizarea unui design interior este foarte des solicitata de catre clienti. Astfel, toate interioarele amenajate de Noblesse Interiors sunt realizate intr-o maniera deosebita, care pune in evidenta bunul gust, eleganta si luxul.

Deoarece echipa Noblesse Interiors este formata din persoane dedicate, cu un simt estetic foarte bine dezvoltat, toti clientii care beneficiaza de serviciile oferite de acestia sunt pe deplin satisfacuti de inalta calitate si de profesionalismul reflectate in decorul final. Numai persoanele care stiu sa aprecieze cu adevarat importanta unui cadru perfect vor sti ca acesta implica foarte multa munca in scopul obtinerii unui rezultat de exceptie.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/e-advertising/cel-mai-rafinat-mobilier-pentru-iubitorii-de-piese-din-lemn-masiv-numai-la-noblesse-interiors