Cele mai diversificate si calitative piese auto se gasesc doar pe site-ul depozitulautoonline.ro

BUCURESTI - 11 martie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

In ziua de astazi majoritatea persoanelor utilizeaza internetul pentru a-si face cumparaturile din cadrul magazinelor online, astfel ca aceasta reprezinta cea mai simpla si mai eficienta metoda. Pe langa faptul ca toate costurile vor fi semnificativ reduse, comenzile efectuate pe site-ul depozitulautoonline.ro mai prezinta un avantaj real: se va economisi un timp pretios, deoarece majoritatea comenzilor ajung la destinatar in aproximativ 24 de ore prin intermediul serviciilor de curierat, fara a fi necesara deplasarea fizica a oricarui doritor pana la un magazin.

www.depozitulautoonline.ro

www.depozitulautoonline.ro

Din cadrul magazinelor online se pot achizitiona orice produse si se pot promovat servicii, astfel ca, nu este de mirare faptul ca multi doritori au solicitat aprovizionarea acestora cu nenumarate piese auto . Depozitulautoonline.ro cunoaste foarte bine nevoile si dorintele soferilor, astfel ca, pune la dispozitie o serie larga de accesorii auto de calitate superioara, potrivite oricarei marci de autoturism.

In cadrul site-ului isi are loc declaratia scrisa facuta de colectivul depozitulautoonline.ro ce se adreseaza tuturor vizitatorilor si potentialilor cumparatori: “Inca de la infiintare, societatea noastra s-a ocupat de comercializarea pieselor auto, ceea ce ne confera o experienta bogata in acest domeniu. Comercializam piese auto originale si aftermarket premium, anvelope, uleiuri si produse pentru intretinere, in lista producatorilor nostrii regasindu-se numai companii consacrate la nivel international. Dorim astfel sa va punem la dispozitie doar produse calitative si competitive, incercand sa oferim cel mai bun raport calitate – pret de pe piata auto din Romania.”

                Intretinerea eficienta a oricarui autoturism cu piese de calitate superioara

                De cele mai multe ori oamenii nu tin cont de faptul ca atunci cand au o masina trebuie intretinuta ca atare, caci astfel se deterioreaza rapid, iar platile ce trebuie facute in cadrul unui service auto sunt destul de ridicate. Din acest motiv, toti clientii trebuie sa fie atenti atunci cand aleg piesele auto pentru masina personala, astfel ca site-ul depozitulautoonline.ro reprezinta in acest caz cea mai buna alternativa.

SC STOAUTO SRL este considerata a fi de catre clienti, firma ce ofera cele mai calitative piese auto din Bucuresti pentru celebrele marci precum Dacia, Jeep, Skoda, Citroen, Fiat si multe altele. Site-ul beneficiaza pe prima pagina de o aplicatie ce permite tuturor vizitatorilor oportunitatea de a-si cauta piesele potrivite in functie de marca, model si motorizare. Mai mult de atat, in momentul in care dispozitivele dorite sunt gasite in cadrul magazinului virtual, acestea pot fi achizitionate extrem de usor de catre orice doritor de pe intreg teritoriu al Romaniei. De alfel, pe langa faptul ca livrarea poate fi realizata in doar 24 de ore, la comenzile mai mari de 500 RON aceasta va fi efectuata in mod gratuit.

Toti cumparatorii beneficiaza de garantia conform prevederilor legale oferita de SC STOAUTO SRL  pentru majoritatea produselor cumparate, astfel ca procurarea dispozitivelor din cadrul acestui magazin de piese auto Bucuresti este extrem de avantajoasa. De altfel, printre piesele de folosinta indelungata se numara: ambreajul, elementele de caroserie, piesele de motor in miscare, pompele, radiatoarele, stopurile, elementele de frana si de directie, semnalizatoarele si multe altele. Un alt mare avantaj in colaborarea cu firma de piese auto online o constituie asistenta si consultanta oferita pentru identificarea celor mai potrivite solutii de pe piata.

Gama larga de optiuni, economia de timp si de buget alocat sunt lucrurile ce definesc cel mai bine magazinul online depozitulautoonline.ro, disponibil non-stop atat pentur soferi, cat si pentru ateliere de reparatii si service-uri auto din Romania.