Cele mai memorabile petreceri pentru copii, numai cu Paradisul Personajelor

BUCURESTI - 23 septembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Cele mai deosebite amintiri pe care si le formeaza copii sunt cele in care se bucura alaturi de prietenii lor, atunci cand isi intalnesc personajele favorite din lumea basmelor sau cele Disney. De altfel, aceasta si este una dintre dorintele supreme ale oricarui micut: sa petreaca timp de calitate alaturi de cel mai indragit personaj al sau.

Cele mai memorabile petreceri pentru copii, numai cu Paradisul Personajelor

Una dintre cele mai bune trupe de animatori din Bucuresti, care reuseste mereu sa ofere cele mai frumoase petreceri pentru copii, este Paradisul Personajelor . Aceasta este alcatuita din cele mai cunoscute personaje Disney precum Mickey si Minnie, Spiderman, Batman, dar si personaje ca Rapunzel, Alba ca Zapada, Tinkerbell si Peter Pan, Clown si Clownita si multe altele. Mai multe informatii despre serviciile si preturile la care parintii pot beneficia de acestea se gasesc pe site-ul www.paradisulpersonajelor.ro.

De ce ar trebui ca fiecare micut sa aiba parte de o aniversare cu personajele favorite ?

Este cunoscut faptul ca ceea ce aude si vede micutul in viata de zi cu zi contribuie la dezvoltarea sa. Pentru ca aceasta dezvoltare sa fie cat mai armonioasa, chiar si psihologii le recomanda parintilor sa le ofere copiilor posibilitatea de a participa la tot felul de activitati creative.

Spectacolele si celelalte surprize pe care le organizeaza Paradisul Personajelor sunt destinate in mod special acestui scop : stimularea unei dezvoltari corespunzatoare a micutilor si educarea acestora.

    Pentru ca petrecerile sa fie cat mai reusite, animatorii se pregatesc in mod constant pentru a interpreta fiecare personaj cu cat mai mult talent. De aceea, cele mai reusite aniversari au loc atunci cand animatorii Paradisul Personajelor sunt prezenti.

Initierea catre acest drum al cunoasterii incepe inca din primele zile ale micutului, motiv pentru care echipa de ursitoare de pe www.paradisulpersonajelor.ro pregateste mereu cele mai deosebite spectacole, ce reusesc sa mentina zambete vii pe chipurile inocente ale copilasilor.

Ursitoarelemagice

    - pentru ca aceste ofera mereu cele mai interesante si distractive petreceri, momentul in care intra in scena se numara printre cele mai asteptate elemente ale petrecerii de botez. Ursitoarele par desprinse din lumea povestilor, atmosfera pe care o creeaza fiind una de vis. In mod deosebit interpretarile si rolurile pe care le joaca reusesc sa capteze atentia micutilor pentru perioade nedeterminate, in acelasi timp oferindu-le acestora oportunitatea de a se dezvolta ca persoane.

Una dintre principalele calitati pe care le detin animatorii Paradisul Personajelor este abilitatea de a pune zambete chiar si pe chipurile celor mai indispusi copilasi. Mai mult decat atat, parintii pot opta pentru un costumas identic cu cel al personajului favorit. In acest fel  bucuria micutului va fi deplina. Pretul pentru acest serviciu este de 80 de lei, precum se poate observa si pe paradisulpersonajelor.ro.

De asemenea, nicio petrecere nu e completa fara activitati precum facepainting sau modelarea de baloane. Parintii au posibilitatea de a le oferi copiilor o zi de poveste, solicitand si aceste servicii din partea echipei de animatori.

Pentru ca fiecare copil sa aiba parte de o zi de nastere de neuitat, pe paradisulpersonajelor.ro este disponibila o gama completa de servicii, inclusiv cei mai talentati animatori si cele mai frumoase zane ursitoare, la preturi pentru orice buget.