Charm Studios - arta studioului de a imbina utilul cu placutul

BUCURESTI - 18 mai 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Charm Studios Bucuresti permite tuturor fetelor independente sa isi construiasca o cariera in domeniul comunicational si social, dezvoltandu-se alaturi de cele mai profesioniste echipe, ce pun la dispozitie un training intensiv si servicii de calitate. Acestea cumulate le ofera oportunitatea femeilor sa conduca o cariera profesionala direct catre succes.

Charm Studios - arta studioului de a imbina utilul cu placutul

Din 2007, echipa de specialisti cu o experienta vasta printre corporatisti, a creat Charm Studios, vedeta webchatului bucurestean, care s-a remarcat in permanenta prin organizarea afacerii la cele mai inalte standarde si prin castigurile rezultate din performantele modelelor.

                Din start, obiectivul renumitului studio a fost dezvoltarea cunostintelor si abilitatilor modelelor, prin afirmare pe plan national si international, prin promovare si servicii de calitate. Aceste atuuri sunt plusate si de colaborare de exceptie alaturi de cele mai influente medii web si online din Statele Unite, Canada si alte tari europene.

                Despre Charm Studios in Romania

                Charm Group este un proiect a carui baza este Charm Studios, alaturi de Manequeen, Allure si Glam, celebrul lant de studiouri ce formeaza echipa profesionista din Bucuresti ce conduce mediul online catre socializare si relaxare. Acest proiect este caracterizat atat prin numarul mare de angajate, dar si prin activitatile complexe care se deruleaza in cadrul acestui studio, ce are ca scop principal imbunatatirea modului de viata al modelelor.

                Astfel, Charm Studios anunta cu mandrie ca este un pionier in managementul performant, pentru ca a atins cu succes toti indicatorii propusi la lansarea acestui studio pe piata, colaborarile la nivel global fiind tot mai multe.

                Proiectul a dovedit astfel ca printr-o implicare eficienta si coordonata a echipei, prin organizare perfecta, corectitudine totala si siguranta deplina se pot obtine intotdeauna rezultatele dorite, concrete si sustenabile.

                Povestind despre cum a inceput afacerea proprie, managera Charm Studios a declarat ca: “Am fost intotdeauna o persoana cu pretentii, mi-am dorit tot ce a fost mai bun de la viata, dar nu am asteptat sa imi daruiasca cineva aceste lucruri, ci mi-am luat inima in dinti si mi le-am daruit eu. La inceput, am fost putini, dar buni. Am inceput de jos, cu ganduri mari si asa am ajuns unde suntem azi - o echipa numeroasa si fericita, care se implica cu tot sufletul in buna functionare a afacerii pe care am demarat-o. Sunt cea mai mandra sa afirm ca am cea mai buna echipa si cele mai bune modele alaturi de mine.”

                Dupa o perioada de 8 ani in domeniu, Charm Studios, prin cladirea unui imperiu care a luat nastere din bazele unui concept de business tiparit dupa managamentul unei companii multinationale, afirma cu modestie ca si-a facut loc printre cele mai bune studiouri de socializare din tara, ajungand in top, unde se mentine cu tarie.

                Seriozitatea, corectitudinea si curajul de a crea o afacere ce intentioneaza sa revolutioneze piata muncii au ajutat Charm Studios sa devina studioul numarul unu in Bucuresti si unul dintre pionii importanti al colaborarilor la nivel international.

                Charm Studios este parte dintr-un concern de studiouri de webchat din Bucuresti si este amplasat intr-o zona centrala a Bucurestiului, oferind o locatie deosebita, autentica, prin amenajari cu bun gust, clasice, menite sa atraga nu numai ochiul privitorului, dar si inima. In momentul actual este cel mai dorit angajator dintre companiile de pe piata online reflectata offline, pentru ca pune la dispozitie toate conditiile necesare unui job ideal al femeilor, fiind cea mai buna alegere pentru acestea.

 

Taguri: charm studios