Charm Studios reinventeaza eleganta si profesionalismul

BUCURESTI - 22 iulie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Fiecare angajat cauta ceva anume in cadrul locului de munca. Unii cauta sansa de a se dezvolta pe plan profesional, altii vaneaza ocazia de a castiga tot mai mult, in timp ce alte persoane pun accent mai mult pe conditiile oferite de job sau de atmosfera oferita de colectiv. Surprinzator sau nu, exista un loc in Bucuresti in care toate aceste exigente sunt indeplinite. Este vorba despre studioul care ofera aceasta sansa tuturor angajatelor - Charm Studios.

www.charmstudios.ro

Charm Studios duce eleganta la superlativ

Conceput in ideea de a oferi un loc de munca foarte bine platit pentru tinere, fete si femei care vor sa se autodepaseasca si sa scape de grijile financiare, Charm Studios a pus si pune in continuare un foarte mare accent pe eleganta si lux.

Aceasta atentie deosebita se reflecta in mod evident prin tot ceea ce are de oferit studioul la nivel de dotari. Incaperile din care lucreaza modelele de chat sunt mobilate cu mult bun gust, in stiluri uimitoare si demne de a fi incadrate la categoria "Lux".

Desi fiecare studio ce activeaza pe acest segment ofera un anume avantaj, la Charm Studios poate fi regasit un cumul al tuturor atuurilor. Sarmul caracterizeaza intreaga atmosfera a studioului, echipa da dovada de cel mai inalt nivel de cooperare si eficienta, iar administratia si managementul se orienteaza tot timpul catre ideea de a face angajatele cat mai fericite si multumite de locul de munca.

Privit ca o sansa de a castiga sume fabuloase intr-o perioada scurta de timp, Charm Studios isi prezinta atractivitatea si din acest punct de vedere. Conform informatiilor prezentate cu transparenta chiar in cadrul site-ului oficial www.charmstudios.ro , castigurile lunare pentru un model angajat sunt reprezentate de sume cuprinse intre 500 si 20.000 USD.

Alaturi de aceste  sume fabuloase ce depasesc cu mult majoritatea surselor de venit pe care le-ar putea avea o tanara aflata la inceputul carierei mai stau de asemenea si bonusurile foarte atractive. Un model angajat poate astfel avea parte de castiguri suplimentare datorita dedicarii dovedite de numarul ridicat de ore lucrate saptamanal, sau chiar de bonusuri primite in cazul in care recomanda un model pentru angajare. Vechimea si seriozitatea sunt de asemenea valori respectate in cadrul Charm Studio, motiv pentru care modelele sunt recompensate si in legatura cu aceste aspecte.

Studioul activeaza de peste 5 ani pe piata de profil, experienta fiind un atu considerabil fata de alte studiouri. Renumele format in decursul acestor ani de activitate a condus si la crearea Charm Group, un grup de studiouri profesionale de webchat din care face parte si Charm Studios. Echipa este in intregime formata din femei - este cel putin logic, daca nu de un profesionalism aparte, sa nu existe in cadrul unui studio de webchat vreo prezenta masculina ce ar putea incomoda.

Modelele angajate ofera si primesc seriozitate, au parte de cel mai inalt grad de confidentialitate, profesionalismul se reflecta prin intreaga activitate a echipei, iar  conditiile de lucru si bonusurile depasesc orice asteptari. Cumulul acestor elemente devine astfel reteta de succes cu ajutorul careia Charm Studios a reusit sa depaseasca standardele livechat-ului si webchat-ului, ducand la stabilirea unora noi, demne de a fi pur si simplu admirate.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/e-advertising/charm-studios-reinventeaza-eleganta-si-profesionalismul