Cheia succesului oricarui antreprenor - ContaBuc

BUCURESTI - 15 decembrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Contabilitatea este partea integranta a tuturor activitatilor legate de conducerea unei afaceri, iar ContaBuc ofera etalonul important de valorificare a afacerii prin oferirea de servicii acreditate de contabilitate, servicii financiare sau de management la cele mai rentabile preturi. Cheltuielile la zi, balantele de incasari si plati sunt acum in responsabilitatea firmei de prestari servicii Contabuc, corespunzatoare in a gestiona si inregistra situatiile financiare in cel mai corect si legal mod.

www.contabuc.ro

Contabilitatea este importanta pentru fiecare afacere

O afacere necesita un personal abilitat pentru a sustine si dezvolta mediul economic, iar o firma de contabilitate din Bucuresti asigura servicii de salarizare si organizare a fiecarui departament din cadrul afacerii. De astfel, pentru a economisi timp si bani, ContaBuc sprijina nelimitat fiecare afacere, de dimensiuni mari, mici sau chiar pentru acele persoane fizice autorizate si intreprinderi familiale. Preturile competitive sunt un avantaj pe care il promoveaza si cei de la firma contabilitate din Bucuresti, pentru ca, datorita tarifelor accesibile, clientii vin in numar tot mai mare. De la microintreprinderi si pana la macrointreprinderi, serviciile de contabilitate sunt acceptabile, ceea ce face ca un astfel de serviciu pentru un agent economic neplatitor de TVA sa inceapa de la suma de 100 de lei lunar. Desigur, preturile variaza si in functie de domeniul de activitate al agentului economic, diversificate in domeniul prestarilor de servicii, domeniul comertului si cel al productiei.

Pe partea de servicii, aceasta firma contabilitate ofera garantat raportari lunare, trimestriale, semestriale si lunare corecte, insotite de raporturi lunare de activitate, dar si de expertize contabile sau asistenta in completarea documentelor primare. Pe partea de servicii resurse umane, ContaBuc se axeaza pe calcule si intocmire de documente privind plata contribuabililor, depunerea declaratiilor lunare si anuale, dar si intocmirea contractelor de munca si a actelor aditionale ale noilor angajati dintr-o societate somerciala.

Beneficiile serviciilor ContaBuc

Daca se urmeaza cu strictete toate procedurile de contabilitate ale unei afaceri mici, medii sau mari, atunci este si momentul de a acorda suma aferenta impozitelor. Pentru acest lucru, ContaBuc intocmeste declaratiile fiscale si le depune cu usurinta la organul fiscal, pentru a evidentia corect veniturile, cheltuielile sau alte investitii realizate de catre societate.

Contabilitatea ofera si avantajul de a urmari cresterea si dezvoltarea unei companii, iar in momentul in care se doreste o dezvoltare fructuoasa, mentinerea conturilor corespunzatoare este singurul factor de ghidare pentru managerul companiei. Urmarirea veniturilor si a cheltuielilor pe o anumita perioada va furniza raspunsul la intrebarea daca afacerea a evidentiat un profit sau o pierdere anuala. Prin urmare, pregatirea conturilor finale corecte ajuta pe fiecare manager de companie sa decida daca afacerea este intr-adevar in continua crestere si dezvoltare.

Credibilitatea afacerii este data de fapte credibile, date financiare corecte, dar si de acreditarea conform cu standardelor de contabilitate. Din acest punct de vedere, cea mai noua firma contabilitate din capitala tine o gestiune echitabila, chiar si pentru acele proiecte finantate de Uniunea Europeana, oferind si un nou serviciu prin facturarea electronica, fiind un nou avantaj care descrie contabilitatea pozitiva alaturi de ContaBuc.

Cheia succesului oricarui antreprenor o constituie contabilitatea, iar depunerea unor declaratii si bilanturi anuale corecte primeaza inaintea sigurantei si stabilitatii pe piata. Astfel, ContaBuc ofera asistenta inca din primii pasi ai infiintarii firmei, dar si pe toata durata desfasurarii activitatii, servicii bazate pe corectitudine, profesionalism, eficienta si calitate in fiecare pas realizat.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/e-advertising/cheia-succesului-oricarui-antreprenor-contabuc