Comenzi rapide pentru pofticiosii din capitala

BUCURESTI - 23 august 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in HoReCa

Cei care doresc sa aiba parte de momente dulci in orice zi, vor avea in vedere cele mai bune cofetarii din preajma, fie ca se afla la serviciu sau acasa.

Comenzi rapide pentru pofticiosii din capitala

Alegerea celei mai bune cofetarii, responsabila sa bucure simturi si gusturi atunci cand pofta isi face loc – precum si alegerea celei mai potrivite cofetarii pentru a indulci invitatii unei petreceri aniversare, nu va mai fi o problema. Pentru cei mai exigenti clienti, Cofetaria CofeTicTac ofera serviciul comenzi torturi in Bucuresti, menit sa usureze pregatirile dulciurilor pentru o petrecere.

Elementul esential pentru orice petrecere, fie ca este vorba despre o aniversare, o petrecere surpriza sau chiar o nunta, il reprezinta tortul.

Cei mari si cei mici se bucura de o placere nevinovata spre finalul unui astfel de eveniment, dupa ce felurile principale de mancare au fost servite, gustand din tort.

CofeTicTac se remarca prin faptul ca foloseste numai ingrediente naturale in prepararea torturilor si a prajiturilor. Acest criteriu este foarte important atunci se alege cofetaria de la care se vor procura dulciurile pentru un eveniment de amploare. Datorita acestui fapt, nu doar gustul prajiturilor va fi unic si special, ci si textura sau aspectul.

Oricine va cumpara o prajitura daca aceasta va fi preparata desavarsit, iar aspectul unul remarcabil. Cofetaria alege sa lucreze cu bucatari cofetari experimentati, care vor asigura un aspect unic, rafinat tuturor prajiturilor preparate.

Daca se are in vedere organizarea unui eveniment atat de important cum este nunta, Cofetaria CofeTicTac tine cont de acest aspect, punand la dispozitie serviciul de livrare la domiciliu a tortului gustos si spectaculos. Atat miri, cat si invitatii se vor putea bucura de petrecere pe cinste ce va fi completata de un desert copios.

De asemenea, intrucat acesta cofetarie tine foarte mult la indeplinirea oricarei dorinte a clientului, poate infrumuseta orice petrecere cu un candybar, pentru evenimente mai pretentioase, sau cu prajiturele de tip cupcakes, pentru petreceri de copii, spre exemplu.

Pentru clienti care nu au timp sa viziteze personal cofetaria, aceasta beneficiaza de platforma online cofetictac.ro, ce dispune de un catalog foarte explicit al produselor, insotit de imagini si decrieri pentru fiecare tort sau prajitura in parte. Se poate alegere dintr-o diversitate de torturi, pe cel mai potrivit evenimentului la care este solicitat.

Clientii pot beneficia de transportul la domiciliu, in conditii maxime de siguranta. Aceasta facilitate a fost adoptata in urma cererii foarte mari si, avand in vedere faptul ca se va tine mereu cont de cererile si parerile clientilor, cofetaria a ales sa bucure pe fiecare in parte.

CofeTicTac se gandeste si la clientii care nu au timp sa gateasca prajituri sau produse de patiserie, chiar si pentru o mica gustare in familie. Produsele pe patiserie precum placinta cu iaurt si stafide, cornulete cu rahat, mini tarte cu branza dulce si sarata, covrigei cu cascaval, mini pateuri cu branza, carnaciori, carne, ciuperci sau spanac sunt doar cateva dintre produsele ce ar putea deveni un adevarat rasfat pentru cei pofticiosi.

Cei care doresc, pot accesa site-ul cofetictac.ro pentru a se convinge! Cele mai delicioase prajituri si torturi asteapta sa fie livrate in Bucuresti chiar astazi!