Compania OAU pune accent pe buna protectie a telefoanelor mobile

BUCURESTI - 14 ianuarie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Piata smartphone-urilor s-a dezvoltat extrem de mult, incepand din anul 2010 si va continua sa se dezvolte semnificativ si in anii urmatori, ca urmare a cresterii cererii substantiale de pe piata. Astfel, pe masura ce, din ce in ce mai multi oameni adopta un smartphone sau o tableta, creste si necesitatea dezvoltarii de produse care sa protejeze astfel de dispozitive, in ideea de a prelungi durata de viata a acestuia. In acest sens, industria accesoriilor pentru telefoane mobile a inceput sa se dezvolte ca raspuns in fata cresterii semnificative a vanzarilor din randul smartphone-urilor, cele mai cautate accesorii fiind husele de telefon.

Compania OAU pune accent pe buna protectie a telefoanelor mobile

In acest sens, grija pentru cele mai noi dispozitive din randul smartphone-urilor si a tabletelor, a facut ca firma OAU sa ofere accesorii de protectie pentru telefoane, printre care huse, carcase, folii sau sticla de protectie. Asa cum era de asteptat, analistii preconizeaza ca piata de accesorii pentru telefoane va continua sa se extinda din ce in ce mai mult, aceasta extindere fiind determinata, in principal, de cresterea venitului disponibil, a urbanizarii si adoptarea tot mai ridicata a dispozitivelor smart la nivel mondial. Aceste tendinte pot fi vazute si in Romania, iar compania OAU a observat tendinta de crestere, diversificandu-si portofoliul de produse din acest domeniu.

Industria huselor de protectie pentru dispozitivele smart domina piata accesoriilor de telefoane in toata lumea si, bineinteles, si in Romania. Astfel, acest sector a inceput sa se dezvolte putin dupa aparitia telefoanelor smart, inregistrand un boom in 2015- de asemenea, se asteapta ca cererile din acest sector sa continua sa creasca. Astfel, pasiunea pentru tehnologie i-a facut pe profesionistii de la compania OAU sa se niseze pe produse de protectie a noilor dispozitive, oferind accesorii GSM care garanteaza buna utillizare a telefoanelor mobile- si a altor aparate care fac parte din aceasta categorie.

OAU recomanda huse de telefon originale

Spre deosebire de alte companii de nisa din tara, OAU ofera numai produse originale, care garanteaza buna functionare a telefonului mobil. Astfel, husele de telefon de la OAU raspund la mai multe cerinte, si anume: smartphone-ul va avea o viata mai lunga, va fi mai fashion sau, pur si simplu, husa il va proteja de zgarieturi simple. In plus, o husa originala nu afecteaza buna functionare a dispozitivului smart, iar pentru a evita aceasta problema, cel mai bine ar fi sa se aleaga huse de telefon de la OAU, care permit buna functionare a telefonului.

Interesul pentru huse de telefon a inceput sa creasca din ce in ce ai mult, existand o gama larga de modele de carcase de protectie pe piata. Insa, compania OAU ofera husa pentru telefon la cel mai mic pret, care garanteaza buna functionare a smartphone-ului si protectia acestuia in cele mai dificile scenarii.

Produsele originale si de calitate, furnizarea de informatii complete clientilor si profesionalismul care il ofera echipa OAU clientilor sai pot fi gasite in mediul virtual la pagina web www.oau.ro. Aici, clientii pot gasi cele mai bune accesorii de telefoane mobile, care garanteaza protectia 100% a telefoanelor lor.