Curatenia de primavara e la putere cu ajutorul uneltelor oferite de Tehnic Bazar

BUCURESTI - 18 aprilie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Pasionatii de gradinarit pot sa se bucure in aceasta perioada de o vreme frumoasa, la fel cum se pot bucura de multitudinea de produse ideale pentru curatenia din gradina, alei sau din jurul imobilelor, pentru ca Tehnic Bazar vine cu o oferta de nerefuzat pentru sute de produse. Reducerile pentru curatenia de primavara infloresc doar pe site-ul celor de la tehnicbazar.ro, acolo unde clientii isi pot alege instrumentele si uneltele cele mai sigure, la cele mai rentabile costuri.

www.tehnicbazar.ro

www.tehnicbazar.ro

Fara uneltele adecvate, gradinaritul nu poate sa recompenseze munca depusa. De aceea, se spune ca gradinaritul nu este o activitate atat de usoara daca nu se iau in considerare unele dintre cele mai bine cunoscute instrumente.

Desigur, sunt o multime de instrumente de care un pasionat de gradinarit are nevoie pentru a-si ingriji complet gazonul, instrumente si unelte ce nu trebuie sa lipseasca din garajul sau: motosapa, foarfece de gradina, bormasina, lopata, ferastrau, drujba, foreza sau un tocator de gradina.

Cele mai utile sfaturi pentru a mentina gazonul sanatos

Mentinerea unui gazon sanatos si frumos devine o munca grea, insa, ca un proces aflat in plina desfasurare in aceasta perioada, pasionatii trebuie sa cunoasca faptul ca un anume buget trebuie investit, la fel de bine si un timp pentru a intretine iarba proaspata sadita.

Pentru cei ce au posibilitatea sa creeze un gazon frumos, specialistii de la Tehnic Bazar le recomanda: „Pastrarea unui gazon curat, sanatos si estetic devine un privilegiu important pentru cei mai multi proprietari, de aceea, ingrijirea corespunzatoare se realizeaza cu ajutorul celor mai importante accesorii si unelte de gradinarit. Folosind combinatia corecta dintre ingrasaminte, metode specifice de intretinere si un timp alocat efectiv pentru ingrijire, se obtine cel mai frumos peisaj in propria curte.”

Cele mai populare instrumente utilizate in obtinerea unui gazon estetic si prietenos sunt dezvaluite de multitudinea de motosape si motocultoare de pe www.tehnicbazar.ro, ce vor reda aspectul fiecarui centimetru de gradina si de spatiu verde. Ideale atat pentru agricultura, cat si pentru spatiile verzi de dimensiuni mai mici, aceste dispozitive sunt sigure, usor de intretinut, si beneficiaza de un pret de achizitionare rentabil.

 O multime de motosape si motocultoare marca Ruris permit saparea cu usurinta pe orice tip de sol, pana la adancimi de 40 de centimetri. Desigur, inzestrate cu un sistem de pornire automat, cu baterii economice, aceste instrumente au roti de cauciuc, sistem de iluminat propriu si trepte de viteza, totul pentru un confort cat mai rapid.

Alaturi de cele mai bune instrumente de sapat, gazonul trebuie sa ia in calcul si urmatorii indicatori: alimentarea cu apa, controlul fertilizarii solului, tunderea gazonului la intervale egale de timp, aerisirea solului sau eliminarea tulpinelor moarte. De ce? Specialistii in comercializarea de produse si unelte pentru gradinarit constientizeaza importanta unei portiuni verzi asupra sanatatii, datorita multitudinii de beneficii oferite. In plus, se impune ca fiecare gazon sau spatiu de gradina sa fie fertilizat in mod corespunzator. Azotul devine un nutrient vital pentru cresterea optima a ierbii, ce ofera si culoarea de verde inchis acesteia, pastrand in acelasi timp buruienile la distanta.

In cazul in care primavara se opteaza pentru ingrijirea gazonului, atunci fertilizarea si aerisirea pamantului costituie activitati principale pentru un rezultat final de exceptie. Impreuna cu aerarea solului cu ajutorul motosapelor de la Tehnic Bazar, dar si cu optimizarea proceselor de udare, taiere a bustenilor si a ramurilor, fiecare gazon va fi perfect pentru diminetile petrecute in compania unui aer curat si a unei cafele delicioase zi de zi, pentru o stare energetica optima.