Deluxe Cards isi prezinta colectia de invitatii moderne de nunta si botez intr-un stil personalizat

BUCURESTI - 26 februarie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

De ani de zile invitatiile de nunta si cele de botez nu se mai limiteaza la infatisarea traditionala si de culaorea fildesului, incat, miri din lumea intreaga, dar si parinti, opteaza pentru mai multe optiuni de a-si personaliza invitatiile, cu rezultate destul de coplesitoare. Deluxe Cards se reinventeaza anual si aduce pe piata produse si servicii de calitate pentru acele cupluri care isi doresc invitatii distractive, vibrante, inlocuind stilul traditiona cu cel modern, cu un plus de rentabilitate al costurilor.

Deluxe Cards

Deluxe Cards

Varietate originala de invitatii de botez la preturi accesibile

Alegerea invitatiilor de nunta sau de botez pot aduce o presiune in timpul achizitionarii, insa, aceasta se poate identifica precum o cauza de influenta a familiei si al mediului social, insa si al elementelor identificate ca fiind etichete ale unei nunti sau unui botez.

„Amintiti-va ca invitatii sunt primul element care trebuie sa detina informatii despre evenimentul la care vor participa, ceea ce inseamna ca trebuie sa se astepte la o anumita prestanta, calitate si organizare. Cu cat le oferim mirilor si viitorilor parinti mai multe optiuni noi, dar si interesante, cu atat ne personalizam serviciile si ofertele, promovand un stil care se pliaza cu nevoile si bugetul fiecaruia.” – confirma administratorul legal al companiei Deluxe Cards.

Clientii pot selecta invitatii de botez care se regasesc intr-o varietate originala, personalizata in cele mai multe cazuri, de la stiluri de scriere in fonturi de mana, pana la cele mai comercializate culori si forme de pliere si transmitere. De astfel, texturile materialelor invitatiilor de botez pot fi completate cu ornamente sau mini opere de arta, pictate manuale, incat selectarea celei mai bune tehnici de imprimare sa corespunda nevoilor societatii actuale, elemente si avantaje regasite si in mediul online al celor de la deluxe-cards.ro.

Propria invitatie de botez creata in maniera originala

Deluxe Cards isi schimba si in anul acesta tendinta si se adreseaza viitorilor parinti care se gandesc la o betrecere de botez de neuitat, incat fiecare stil de invitatie sa se plieze si pe preferintele celor din jur. Parintii pot opta pentru invitatii stilate, elegante, personalizate, in format 3D, cele in forma de puzzle, in culori unice, care sa defineasca nu doar puritatea noului suflet crestin, ci si iubirea efemera a intregii familii.

„Probabil te intrebi de ce ai nevoie de invitatii botez pentru un astfel de eveniment. Raspunsul meu pe care il ofer de fiecare data clientilor care vin la magazin este acesta: invitatia de botez aduce in prim plan nasterea unica a unei fiinte, care va incanta pe fiecare membru, si de altfel, reprezinta in esenta alaturarea la o comuniune de suflete, menita sa il indrume pe nou-nascut in calatoria vietii sale. Pentru mine, invitatiile de botez, la fel ca cele de nunta reflecta o experienta sentimentala si senzoriala de nedescris, in care fiinta sau cuplul este adus in fata intregii societati ca o personalitate unica.” – dezvaluie sales manager zonal Timisoara.

Invitatiile de botez tip buburuza, pampers bebe, elefant, trenulet, animale 3D, tip marinar, tip cutie, in stil marinaresc cu pirati, invitatii carusel sau papusi, cele tip calendar, papirus, ingeras sau invitatiile originale, clasice si traditionale sunt disponibile prin comanda telefonica, in mediul online sau fizic, beneficiind de un timp optim de livrare, incat sa poate ajunge in siguranta la destinatar.

Costul unei invitatii de botez comercializate de agentul economic Deluxe Cards se adreseaza familiilor cu un buget limitat pentru petrecerea de botez, dar si celor care nu au o limita de resurse financiare, incat pretul sa acopere hartia tiparita, costul cernelii si al accesoriilor oferite odata cu invitatiile alese. Zecile de invitatii de botez dintre care parintii pot alege corespund ambelor genuri, in culori vibrante, insa se poate miza si pe o culoare neutra, in cazul in care se opteaza si pentru o ceremonie mai simplista.

Impreuna cu produsele si serviciile mentionate, Deluxe Cards reuseste sa ajunga la inima clientilor si sa le ofere servicii de consultanta in alegerea celor mai rafinate invitatii, alaturi de accesorii de botez si de nunta, dintr-un motiv simplu: reusesc sa se plieze pe ceea ce isi doreste societatea, indeplinind raportul calitate-pret in mod optim, multumind fiecare categorie de clienti in parte. De aceea, clientii aleg cu drag si incredere gama de produse si servicii recomandata, cu un plus de satisfactie pentru orice eveniment monden.

 

Taguri: deluxe cards