Diablos Computer – oferta la laptopuri refurbished

BUCURESTI - 8 octombrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Computerele sunt o necesitate in zilele noastre. Diablos Computer vine cu o propunere atractiva: “cumpara un laptop refurbished si primesti si sistem de operare preinstalat pe acesta”.

laptop refurbished

Avem un computer acasa, lucram pe un computer la munca, ne petrecem chiar si timpul liber uneori in fata computerului. Totul se invarte in jurul tehnologiei in zilele noastre, insa de cele mai multe ori, in caz de defectiuni sau atunci cand apare nevoia de un nou computer, achizitia poate sa faca o gaura destul de serioasa in buget. Surprinzator sau nu, au aparut deja alternative la achizitia produselor noi. Online se gasesc solutii mult mai rentabile, prin oferte puse la dispozitie de magazine virtuale specializate.

Ce inseamna de fapt refurbished? Echivalentul romanesc ar putea fi definit ca resigilat sau reconditionat. Termenul provine din limba engleza si catalogheaza acele echipamente IT care din cauza unor mici defecte au fost returnate producatorului sau magazinelor autorizate ca “refurbisher” pentru remediere. Sunt produse utilizate in unele cazuri, insa asta nu inseamna ca se face rabat de la calitate sau ca parametrii de functionare nu sunt aceiasi cu cei normali, ai unui produs nou.

Orice produs refurbished, indiferent ca este vorba aici despre un laptop, un computer, sisteme complete de calcul, monitoare sau altele, este atent verificat in cadrul firmei autorizate ca “refurbisher”. Diablos Computer este o astfel de firma ce ofera solutii mult mai rentabile in materie de echipamente IT, pentru ca achizitia unui computer sa nu faca o gaura serioasa in bugetul nimanui. O alternativa utila, eficienta, rentabila si rapida este constituita de oferta Diablos Computer cu privire la calculatoare si laptopuri.

Pe langa preturile considerabil mai mici fata de tehnica de calcul noua si parametrii de functionare perfect mentinuti, oferta este completata si de licentiere pentru sistemul de operare. Astfel, societati acreditate “Microsoft Registered Refurbisher”, cum este si Diablos Computer, au posibilitatea de a licentia calculatoare cu Windows 7. Singura conditie este ca respectivul computer sau laptop sa aiba deja aplicat stickerul conform caruia a mai fost licentiat sistemul de operare in trecut. Pretul, desigur, este si aici unul considerabil redus. Spre exemplu, la Diablos Computer poti beneficia de licenta Windows 7 la un calculator second hand pentru doar 89 lei (versiunea Windows 7 Home).

Oferta este insa cu totul alta pentru laptopurile refurbished. Acestea se livreaza, odata ce sunt comandate, cu Windows 7 licentiat si preinstalat. Avantajul devine astfel unul multiplu: beneficiezi de un laptop ale carui specificatii te multumesc, la un pret redus (uneori chiar cu 50%) si avand si sistem de operare Windows 7 preinstalat si licentiat.

Avantajele achizitiei de produse si echipamente IT refurbished si second hand anuleaza astfel conceptia total gresita ca ar fi produse slabe din punct de vedere calitativ. Pentru calculatoarele si laptopurile refurbished si second hand se ofera si garantie – de la 12 luni pana la 3 ani, dupa caz. Se ofera livrare si modalitati de plata diverse, iar prin magazinul online diabloscomputer.ro pot fi gasite solutiile potrivite atunci cand vine vorba de calculatoare, laptopuri sau alte echipamente IT la pret rentabil.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/e-advertising/diablos-computer-oferta-la-laptopuri-refurbished