Diablos Computer – solutie accesibila si rentabila

BUCURESTI - 18 martie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Intelegand nevoia acerba de computere si de tehnica, Diablos Computer ofera solutia care salveaza bugetul: computere refurbished la preturi rentabile. Cautarea acestor sisteme nu se limiteaza doar la utilizarea unui laptop sau a unui PC, dupa ultimele statistici din ce in ce mai multi utilizatori ai internetului il acceseaza si fac cautari de pe dispozitivele mobile. Un site care nu este mobile-friendly poate sa ofere o navigare dificila, din acest motiv Diablos Computer pune acum la dispozitia doritorilor si varianta pentru mobil a site-ului oficial.

Diablos Computer Logo

Diablos Computer Logo

Intelegand nevoia acerba de computere si de tehnica, Diablos Computer ofera solutia care salveaza bugetul: computere refurbished la preturi rentabile. Cautarea acestor sisteme nu se limiteaza doar la utilizarea unui laptop sau a unui PC, dupa ultimele statistici din ce in ce mai multi utilizatori ai internetului il acceseaza si fac cautari de pe dispozitivele mobile. Un site care nu este mobile-friendly poate sa ofere o navigare dificila, din acest motiv Diablos Computer pune acum la dispozitia doritorilor si varianta pentru mobil a site-ului oficial. In acest fel sistemele refurbished, cu preturile si caracteristicile lor, pot fi usor vizualizate si de pe dispozitive mobile, smartphone-uri sau tablete. In momentul de fata un procent de aproximativ 25% din cautarile pe Google sunt efectuate de pe dispozitive mobile, astfel orice afacere trebuie sa aiba si un site optimizat pentru mobil. Diablos Computer a profitat de aceasta ocazie si a realizat si aceasta varianta pentru mobil, foarte utila pentru cei aflati in miscare, ce nu au timp sa caute solutiile potrivite din fata unui computer.

Ritmul in care evolueaza tehnologia a devenit unul foarte alert. Aplicatiile si solutiile oferite de tehnologie ne simplifica mult viata, ne imbunatatesc traiul si ne ajuta pe partea de comunicare, socializare – la nivel personal – dar si pe partea profesionala.

Computerele se inscriu in ambele categorii. Indiferent ca sunt folosite in scop personal, pentru navigare, cautare de informatii, in scop de divertisment sau pentru realizarea de proiecte, educatie si asa mai departe, in momentul de fata un computer a devenit o necesitate pentru oricine.

Inovatiile tehnologice isi fac simtita prezenta mai ales in sectorul computerelor. De la o luna la alta poti sa realizezi ca acel computer pe care il ai acasa a devenit depasit si astfel iti doresti ceva nou. Aparitiile de ultima generatie sunt foarte tentante, insa preturile de cele mai multe ori nu se incadreaza in bugetul limitat disponibil.

Se ajunge astfel la cautarea de solutii alternative. Se cauta sisteme si computere second hand, sisteme si computere refurbished. Aici intervine Diablos Computer, oferind aceasta solutie salvatoare. Un sistem refurbished nu inseamna rabat de la calitate, orice produs refurbished disponibil de pe site-ul Diablos Computer este atent verificat, testat si abia apoi repus in vanzare. Aceste sisteme vin de la producator cu usoare defecte, sunt acele produse ce stau expuse in magazine, pot prezenta usoare urme de uzura sau zgarieturi; odata verificate si aduse la parametri de functionare optimi, computerele refurbished sunt repuse in vanzare la preturi cu mult reduse fata de cele ale produselor noi.

Gama de produse oferite este variata, existand solutii pentru orice buzunare, de la componente PC sau pentru laptop pana la sisteme complete, computere si laptopuri refurbished, dar si periferice. O alternativa foarte rentabila la gadgeturi si aparitii de ultima generatie, Diablos Computer mai prezinta inca un avantaj pentru cumparatori: are acreditarea de “Microsoft Registered Refurbisher”. Acest lucru autorizeaza firma sa relicentieze computerele ce au mai fost licentiate, care au deja aplicat sticker-ul cu licenta Microsoft Windows. Pretul pentru licenta este din nou unul redus, astfel oricine isi doreste o varianta mai rentabila gaseste aici solutia potrivita.