DinStef va pune la dispozitie servicii multiple pentru o curatenie exemplara

BUCURESTI - 9 martie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Serviciile de vidanjare si salubritate insumeaza o intreaga gama de activitati menita sa pastreze spatiul comercial, privat sau industrial in deplina siguranta si igiena, ceea ce face ca din ce in ce mai multi clienti sa apeleze la astfel de servicii ce necesita monitorizare si supraveghere stricta pentru a fi indeplinite in conditii eficiente de siguranta si curatenie. Compania care se bucura de vaste servicii de ecologizare la nivel national este si Din Stef Com SRL, cu sediul in Bucuresti, ce propune o noua solutie pentru spatiile detinute: servicii optime de curatenie si salubritate la cele mai rentabile costuri.

www.vidanjari-desfundari-salubritate.ro

www.vidanjari-desfundari-salubritate.ro

Motivul pentru care aceste tipuri de servicii ajung sa devina atat de importante este sanatatea, apelul la un mediu curat si igienizat, incat fiecare parinte sau copil sa se poata plimba, juca sau bucura de natura inconjuratoare. DinStef Com a venit pe piata din Romania pentru a elimina deseurile si apele uzate, incat sa se redea buna salubritate a interventiilor survenite in timpul activitatilor domestice, industriale sau agricole.

Servicii prioritare de vidanjare si ecologizare

Adesea se vorbeste despre un mediu curat, igienizat si lipsit de bacterii sau substante daunatoare, ceea ce face ca ajutorul oferit de membrii echipei DinStef Com sa intervina ca o manusa in intregul proces de a oferi curatenie si igiena intr-un oras. Ca ramura principala de activitate, compania presteaza servicii de vidanjare ecologica, vidanjare grasimi, denisipari, curatare si spalare mecanizata, insa si desfundare mecanizata a retelelor de canalizare la nivel local sau urban.

„Gama noastra de servicii este implementata an de an pe baza unei riguroase analize a solicitarilor clientilor privind cele mai dificile activitati de intreprins, in ordinea de a asigura curatenia casei, orasului sau a spatiului comercial. De aceea, ne extindem gradual serviciile, oferind vidanjare, desfundari de canalizare, desinispari sau decolmatari, insa nu uitam nici de colectarea de deseuri periculoase, care ar putea afecta sanatatea populatiei. Scopul nostru este de a reda stralucirea fiecarui oras in care ne desfasuram activitatea, astfel incat ce ramane pe urma sa fie vitalitatea si siguranta de a mentine natura intr-un echilibru perfect cu gandirea de a avea spatii verzi si curate, pline de oxigen.” – relateaza intr-un interviu online administratorul companiei DinStef Com.

Obiectivul real al oricarui spatiu rezidential, institutional sau privat il reprezinta misiunea de a obtine curatenia exemplara, de a fi intr-un echilibru perfect intre mediul natural si mediul antropologic, ce nu poate fi obtinut decat prin inspectii periodice ale sistemelor de tevi si scurgeri, urmate de salubritate si vidanjare. Pentru aceste servicii oferite, compania ce detine si site-ul www.vidanjari-desfundari-salubritate.ro se asigura ca fiecare client va apela la cele mai sigure si moderne solutii, ce privesc confortul, securitatea, igiena si mentinerea ecologizarii intr-o comunitate.

Vaste aplicatii ale serviciilor de vidanjare si salubritate

Se prea stie ca o multime de spatii domestice, industriale si institutii de mari dimensiuni necesita curatenie generala, ceea ce impune ca asociatiile de proprietari din mediul urban sa contracteze serviciile companiei DinStef Com pentru a se asigura ca activitatea efectuata obtine rezultate optime, iar serviciile de salubritate au aliatul corect pentru astfel de situatii.

 Bineinteles, in cazul in care apar inundatii ale subsolurilor blocurilor, infundari ale tevilor si conductelor de alimentare, procese de deversare a apelor reziduale si deficiente de canalizare a foselor septice, ajutorul nu poate veni decat din partea profesionistilor, care se pot ocupa de desfundare tevi cu presiune, oferind de fiecare data cele mai sigure solutii in acest domeniu de interes major.