Diversitatea din marca Acana se gaseste la PetPal

BUCURESTI - 6 februarie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

PetPal pune la dispozitia iubitorilor de animale si a stapanilor de caini ca animal de companie
hrana uscata din gama Acana. Renumita pe piata prin pastrarea calitatii unui tip de hrana cu ingrediente
atent selectionate, brandul Acana este partenerul ideal pentru ingrijirea canina. Serveste drept hrana de
zi cu zi, cu specificatii clare asupra programului de hrana canina.

Hrana caini Acana

Hrana caini Acana

PetPal pune la dispozitia iubitorilor de animale si a stapanilor de caini ca animal de companie hrana uscata din gama Acana. Renumita pe piata prin pastrarea calitatii unui tip de hrana cu ingrediente atent selectionate, brandul Acana este partenerul ideal pentru ingrijirea canina. Serveste drept hrana de zi cu zi, cu specificatii clare asupra programului de hrana canina.

Hrana Acana pentru orice tip de caine

Din gama de hrana caini Acana la PetPal se vor regasi toate tipologiile pentru a acoperi necesarul oricarui caine si pentru a oferi o solutie optima pentru orice stapan de caine. Acest tip de hrana se dedica atat puilor de caine cat si seniorilor, incluzand orice stagiu de crestere pentru animal. Potrivita conform specificatiilor si indicatiilor, hrana Acana poate insoti cainele in orice zi a vietii sale, de la inceput si pana la varsta adulta, inaintata.

O data ce cainele se obsinuieste cu acest tip de hrana nu se necesita inlocuirea lui sau suplimentarea pentru ca este un tip de hrana cu un complex de ingrediente ce asigura tot necesarul aportului de peste zi. In combinatii echilibrate, hrana Acana se bazeaza pe carne de pui crescut in libertate, pe legume proaspete si ingrediente cu aport nutritional, de la uleiul de somon si pana la radacinoase variate. Deliciul unor astfel de tipuri de hrana se bazeaza in principal pe retete proprii, unice si interesante, de miel si miere sau pui si cartof.

Hrana Acana pentru toate nevoile

Si cainii trec prin faze de interes din punct de vedere al sanatatii, cand anumite aspecte impun o dieta. Pentru cei care trebuie sa se echilibreze cu numarul de kilograme Acana dispune de sortimentul light&fit pentru o optima dozare a portiei de mancare de peste zi.

Pentru cei care fac trecerea la mancarea solida si detin un caine in stadiul de crestere la faza de junior pachetul de hrana Acana vine cu o surpriza, o jucarie de vinil care sa insoteasca momentele de joaca a cainelui.

Atenti cu ceea ce inseamna necesarul unui caine stapanii de animale au nevoie de alegeri optime si intelepte. Suntem ceea ce mancam si o astfel de zicala se aplica si in cazul unui caine. Din acest punct porneste si debutul unor probleme de sanatate astfel ca se intelege la nivel absolut ce importanta are alegerea tipului de hrana. Responsabilitatea unui stapan este mai intai de toate aceea de a alege un tip de hrana corespunzator cu varsta, talia si nevoile unui caine. Asta insoteste grija manifestata si responsabilitatea asumata pentru cel care le este animal de companie.

Un caine fericit si sanatos inseamna un stapan multumit de alegerile sale. Asa ca hrana canina Acana nu trebuie sa lipseasca din aceasta ecuatie. Pet shop-ul online PetPal pune la dispozitie o vasta lista de optiuni din aceasta gama, lista completata de preturi surprinzatoare si gramaje convenabile.

Reda bucuria gustului, gaseste sursa unui tip de hrana perfect si complex cu mancarea Acana de la PetPal!