Doctor Firuti propune homeopatia, ca remediu pentru orice afectiune

BUCURESTI - 13 martie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Definita ca o forma alternativa de medicina, homeopatia se bazeaza pe stimularea imunitatii naturale a organismului si a celorlalte forte care participa la atingerea unui echilibru optim.

Doctor Firuti Logo

Doctor Firuti Logo

 

Definita ca o forma alternativa de medicina, homeopatia se bazeaza pe  stimularea imunitatii naturale a organismului si a celorlalte forte care participa la atingerea unui echilibru optim.

 

Cu istorie straveche, de peste 200 de ani,  din punct de vedere al eficientei medicina homeopata este considerata sigura. Asa cum si specialista Doctor Firuti recomanda, homepatia este indicata pentru oricine si pentru orice tip de afectiune. Nu are aceeasi forma de tratare si de abordare ca ale medicinei conventionale,  dar asta nu inseamna ca nu are rezultate. In plus, este lipsita de toxicitate si efecte adverse, aceasta facind-o preferabila pentru grupele de pacienti cei mai vulnerabile:copiii, gravidele, batrinii sau persoanele aflate deja sub tratamente greu de suportat.

 

Cu ce lucreaza homeopatia

In principiu baza este aceea a extractelor de plante, ajutor de la natura. In cele mai multe dintre cazuri, chiar si de 60%, este vorba numai de plante. La acestea se adauga si remedii ce vin din lumea animala, sau minerala. Exista o varietate de tipuri de remedii in homeopatie,dar cele mai utilizate sunt granulele si solutiile alcoolice. 

 

Pe termen lung, beneficiile tratamentelor homeopate sunt inestimabile, ne asigura doctor Firuti .Aceste tratamente ajuta la recuperarea  dupa boala, cat si la mentinerea starii de bine ca si forma de preventie pentru alte si alte afectiuni. Intr-o forma subtila si totusi eficienta, aceasta forma de terapie poate corecta orice soi de dezechilibru si ajuta la  recuperarea vitalitatii.

 

Cat despre lista de afectiuni, acele stari si boli ce se pot trata prin homeopatie, Doctor Firuti recomanda aceasta varianta la scara larga. Pentru ca nu are efecte adverse si fata de medicina clasica nu are grad de toxicitate sansele de recuperare din orice stare medicala sunt reale. Poate fi vorba chiar si despre racelile de sezon. Avand in vedere mutatiile ce se produc, tipurile de virusi si faptul ca alte tratamente nu dau roade, chiar si in stadiul cronic spre exemplu, homeopatia este de ales, un raspuns sigur.

 

Ca rezultat al faptului ca se ajunge mai intai de toate la sursa problemei, homeopatia poate aduce rezultate uimitoare. De aceea sunt sanse mult mai mari de a trata afectiuni cu substrat psihologic, pt care tratamentele conventionale nu au nici o solutie.