Dr. Serban, clinica stomatologica cu servicii complexe

BUCURESTI - 2 martie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Primul aspect de observat la o persoana este zambetul sau, o imagine incantatoare care ne recomanda. Nu este o gandire superficiala ci una ce tine de sanatate si de respect fata de sine. Orice tip de reparatie, interventie orala facuta la timp si de profesionisti ne asigura sanatatea orala si un aspect ingrijit al zambetului.

Logo Dr. Serban

Logo Dr. Serban

Primul aspect de observat la o persoana este zambetul sau, o imagine incantatoare care ne recomanda. Nu este o gandire superficiala ci una ce tine de sanatate si de respect fata de sine. Orice tip de reparatie, interventie orala facuta la timp si de profesionisti ne asigura sanatatea orala si un aspect ingrijit al zambetului.

Necesarul de a ne ingriji dantura, de la rutina zilnica si individuala pana la tratamente complexe inseamna misiunea clinicii stomatologice Dr. Serban. Cu aparatura moderna, cu medici bine pregatiti, aceasta clinica pune emblema calitatii in materie de stomatologie. Dispune atat de personal cat si de materialele necesare pentru a duce misiunea de tratare orala a oricarui pacient la bun sfarsit. Ca o noutate in domeniu se bazeaza pe metoda microscopului. In medicina dentara acesta are menirea de a evidentia chiar si cele mai mici detalii ale structurii dintilor, atat la interior cat si la exterior. O metoda  de ultima generatie ce aduce garantia unui diagnostic corect si o schema de tratament pe masura.

Clinica Dr. Serban se axeaza pe o arie larga de tipuri de interventii stomatologice. Diversitatea acestora face ca pacientii ce ii trec pragul sa gaseasca aici aliatul perfect pentru a repara o dantura suferinda. Poate fi vorba de implantologie, extractii, de chirurgie orala sau estetica dentara. Toate acestea se completeaza cu serviciile de radiologie si terapie endodontica sau restaurativa. Practic include toate acele tipuri de ramuri ale stomatologiei care sa ajuta la reconstructia corecta a intregii danturi, indiferent de natura problemelor. Toate, in acelasi loc, la aceeasi clinica! Asta inseamna medici competenti, medici care trateaza in adevaratul sens al cuvantului, ca drept dovada a experientei lor si a vechimii de peste 15 ani in domeniu.

Din vasta experienta a medicilor specialisti ai acestei clinici descoperim ca cel mai bun sfat de intretinere a sanatatii orale tine de informare, dedicare si preventie. Cel mai bun tratament de altfel este chiar preventia insa asta nu ne scuteste de ceea ce inseamna vizita la medicul stomatolog. Asadar, o nevoie indispensabila de a fi in contact cu cei care isi dedica timpul si meseria in slujba sanatatii orale ne duce cu pasii spre alegerea unui medic stomatolog. Acel medic care ne ofera remediul necesar pentru o dantura perfecta, cel care ne ofera cea mai buna varianta de reparatie a danturii pentru  un rezultat desavarsit.

Competenta unui medic stomatolog se vede prin modul in care lucreaza. Asadar, clinica Dr. Serban dispune de toate aspectele necesare pentru a putea practica stomatologia la cel mai inalt nivel, de la nevoia de intretinere a sanatatii dintilor si pana la nevoia de a inlocui structura dentara lipsa.

Intelegand nevoia de ingrijire a dintilor la nivel superior clinica Dr. Serban vine cu o oferta a voucherului in valoare de 100 de euro. Se aplica pentru orice tip de reabilitare orala complexa si este disponbil chiar pe site-ul de prezentare al clinicii. Pentru ca efortul de a avea dinti sanatosi si ingrijiti inseamna o responsabilitate asumata zilnic este de recomandat o programare in orice moment al vietii – niciodata nu este prea tarziu sa repari ceea ce nici mama natura nu a avut darnicia de a oferi.