Echipamente IT la preturi avantajoase – solutia Diablos Computer

BUCURESTI - 12 februarie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Fiecare dintre noi isi doreste sa tina pasul cu tehnologia, insa nu cu totii ne permitem sa ne cumparam calculatoare si laptopuri de ultima generatie, imediat ce sunt lansate. Exact ca si in cazul autoturismelor, care sunt de multe ori preferate in varianta second hand, exista si pentru computere si echipamente IT o alternativa mai avantajoasa – cea a sistemelor PC, laptopurilor si perifericelor second hand sau refurbished.

www.diabloscomputer.ro

www.diabloscomputer.ro

Un nume cu renume pe aceasta piata este reprezentat de Diablos Computer, care ofera doritorilor solutii mult mai avantajoase ca raport calitate-pret-performante. Indiferent daca este vorba de calculatoare refurbished i5 sau i7, de laptopuri second hand, de imprimante sau de monitoare touchscreen ieftine, la Diablos Computer pot fi regasite toate. In fapt, gama variata de produse poate sa multumeasca orice exigente in materie de IT.

Oferta diversificata Diablos Computer

Calculatoarele si sistemele desktop in varianta second hand sau refurbished deschid oferta magazinului online, ale carui produse pot fi vazute de asemenea in showroom-ul din Bucuresti. Desi exista perceptia gresita ca un calculator refurbished este exact acelasi lucru cu un calculator second hand, realitatea este alta.

Un calculator refurbished, prin definitie, este un echipament ce a mai fost utilizat (de aici si confuzia cu un calculator second hand), dar care a fost atent verificat, ambalat si repus in vanzare la un pret mult mai avantajos. In unele cazuri magazinele acreditate ca refurbisher – cum este si Diablos Computer – efectueaza si upgrade-uri de componente la astfel de calculatoare (sau laptopuri), imbunatatindu-le performantele.

In cadrul ofertei pot fi regasite de asemenea si echipamente second hand, care vin, alaturi de cele refurbished, cu garantie intre 12 si 36 luni, dupa caz. A cumpara un calculator, laptop sau monitor nou este o investitie destul de costisitoare, insa cu astfel de solutii, cei ce cauta echipamente mai accesibile sunt avantajati.

Televizoare, monitoare touchscreen ieftine">monitoare touchscreen ieftine , imprimante, servere sau chiar componente PC completeaza oferta Diablos Computer in materie de hardware. Fiecare echipament este atent testat, resigilat si pus in vanzare la preturi competitive.

Licente avantajoase pentru sistemele de operare

Acreditarea “Microsoft Registered Refurbisher” avantajeaza magazinul Diablos Computer, alaturi de partea de hardware. Programul de nivel international permite firmelor importatoare de calculatoare in sistem refurbished si second hand sa relicentieze sistemele de operare la costuri mult mai scazute. In cazul in care laptopul sau calculatorul a mai fost licentiat anterior (dovada fiind stickerul specific aplicat), o licenta Windows 7 pentru un calculator second hand sau refurbished ajunge sa coste cu mult mai putin la Diablos Compuer decat o licentiere pentru prima data a unui calculator.

Produsele oferite sunt completate astfel de servicii de cea mai buna calitate. Flexibilitatea, transportul gratuit (la comenzi online de peste 150 lei) si licentierea la costuri avantajoase recomanda astfel magazinul online Diablos Computer atat pentru utilizatori individuali cat si pentru firme si societati care vor sa reinnoiasca tehnica de calcul. A achizitiona un calculator nu trebuie sa reprezinte o gaura uriasa in buget, motiv pentru care laptopurile si calculatoarele second hand si refurbished devin solutia perfecta.