Epilare definitiva VS epilare saptamanala. Ce alegem vara aceasta?

BUCURESTI - 4 iulie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Inca de la nastere, corpul uman contine in derm un numar de aproximativ 5 milioane de foliculi pilosi, cunoscuti ca si radacinile firelor de par, ce produc in timp par de tip velus (puf), iar mai apoi devin adevarate fire de par. De regula, la maturitatea corpului, firele de par tind sa se coloreze, motiv pentru care o serie dintre noi apelam la serviciile de cosmetica si epilare. Cei care indraznesc sa profite de tehnologie opteaza pentru epilarea definitiva cu ajutorul echipamentelor profesionale furnizate de Beauty Line Professional, de partea lor fiind satisfactia si garantia esteticului.

www.beautylinepro.ro

In prezent, datorita acestor aparate si dispozitive profesionale de infrumusetare, atat femeile, cat si barbatii se pot bucura de o piele lipsita de fire inestetice de par, precum si de un ten mult mai hidratat. In saloanele de epilare se trateaza acesti foliculi de par printr-un mecanism de ardere, inca de la radacina, pentru a elimina firele terminale de par.

Epilarea saptamanala si consecintele sale

Majoritatea femeilor sunt de parere ca parul inestetic de pe picioare, abdomen sau chiar de pe mana trebuie sa fie indepartat saptamanal, pentru ca pielea sa respire si sa nu se supuna riscului de a face cancer de piele. Traditia romaneasca le-a indemnat pe sute de ani pe femei sa fie naturale cum sunt ele, insa, trendul de infrumusetare a fost adoptat la cel mai simplist nivel si, in prezent, femeile au ajuns sa faca apel la epilarea saptamanala.

Prin procedura de epilare saptamanala, firele de par sunt eliminate cu tot cu radacina, chiar distruse in momentul in care se apeleaza la un epilator profesionist sau la epilarea cu ceara calda.

Comparativ cu epilarea saptamanala sau lunara, epilarea definitiva defineste un proces de lunga durata, ce nu se realizeaza in cadrul unei singure sedinte, ci pe parcursul a mai multor prezente la saloanele de cosmetica profesionale. De exemplu, un aparat de epilare definitiva distruge firele de par la o temperatura de aproximativ 70 de grade Celsius.

Castiga-ti increderea in propriul corp cu noile tehnologii cosmetice

Saloanele de infrumusetare dispun de cele mai inovative tehnologii, iar Beauty Line Professional este aliatul femeilor care doresc sa isi castige increderea in propriul corp in acest sezon. Si cum marea este la cateva ore distanta de fiecare dintre noi, este timpul sa lasam tehnologia sa aduca suprematia frumosului pe fiecare chip.

Cu alte cuvinte, a venit momentul ca fiecare femeie sa faca apel la un aparat epilare definitiva pentru rezultate de durata. In cazul procesului de epilare definitiva cu lumina intensa, actiunea de a indeparta firele de par nedorite se traduce in termeni de lungime de unda, putere, intensitate, culoarea parului, grosime sau timp de relaxare si libertate intre sedinte.

Un nou aparat de epilare definitiva promovat de Beauty Line Professional este si Mantis HR 808 ce promite rezultate garantate cu un minim de timp investit. Tehnologia a progresat si acum diodele de laser actioneaza prin supraincalzirea foliculului de par, patrunzand pana la radacina, timp in care aceasta este topita si eliminata. De regula, lumina produsa de acest aparat de epilare definitiva este atrasa in mod selectiv de melanina din bulbul radacinii parului, facand posibila indepartarea oricarui fir de par dedorit. Aplicata in mod repetat, actiunea de epilare ofera rezultatele scontate, eliminand fiecare fir de par nedorit din orice zona cunoscuta.

Cu tot ceea ce aducem nou pe piata ne dorim sa depasim standardele de frumusete, iar fiecare femeie sa fie pe deplin multumita de propriul aspect. Cu alte cuvinte, aparatele noastre vin cu cel putin cinci atuuri demne de respectat, printre care rezultate sigure, proceduri nedureroase, eficienta maxima, rapiditate si economie. Suntem siguri ca si clientii saloanelor de infrumusetare spun acelasi lucru, de aceea ne concentram intreaga atentie spre indeplinirea nevoilor clientilor din intreaga Romanie”, dezvaluie managerul de vanzari al Beauty Line Professional.

Altfel spus, timpul prezent ofera o serie de metode elegante si eficiente de a scapa definitiv de firele de par nedorite, in aceeasi masura in care ne sunt puse la dispozitie cele mai moderne dispozitive din domeniul cosmeticii, dar si cele mai rafinate produse de infrumusetare pentru ca fiecare dintre femei sa fie o adevarata diva, dorindu-si tot mai mult rasfat.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/e-advertising/epilare-definitiva-vs-epilare-saptamanala-ce-alegem-vara-aceasta