Farmacie Verde lanseaza reduceri de pana la 20% de Ziua Mondiala a Cancerului

BUCURESTI - 29 ianuarie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Orice eveniment din aceasta lume este semnificativ in cea mai mare masura daca are legatura cu viata si cu moartea sau cu sanatatea oamenilor. Acesta este si cazul manifestarilor si diferitelor zile mondiale in care se sarbatoresc diverse victorii impotriva bolilor sau programe care ajuta la constientizarea afectiunilor care ne pun in pericol viata. Tocmai de aceea, pentru ca in curand va fi Ziua Mondiala a Cancerului, pe data de 4 februarie, Farmacie Verde sprijina pe cei care lupta impotriva cancerului, oferind reducere de pana la 20% la produsele Dr. Rath.

Farmacia verde

Este vorba despre oferta 3x3, adica 3 produse x 3 luni de zile, care duc la 15% reducere pentru toti cei care sunt interesati pentru a-si imbunatati viata. Acest pachet bine gandit de la Farmacie Verde se aplica doar in cazul produselor incluse in Programul de Nutritie Celulara al Dr. Rath. Mai multe informatii despre Doctor Rath doar aici pe farmacieverde.ro se pot gasi. In ce consta de fapt aceasta promotie extrem de bine calculata de pe site-ul farmacieverde.ro? Este vorba, mai pe scurt, despre beneficiul adaugat al reducerii de 15% din pretul initial, doar la achizitionarea unui pachet de 3 produse pentru urmarea unui tratament timp de 3 luni de zile.

Evenimentele importante din calendarul zilelor medicinei sunt tratate cu importanta de Farmacie Verde

Ce mai pune la dispozitie aceasta oferta de zile mari de la Farmacie Verde? Toate persoanele care doresc sa urmeze un stil de viata sanatos si sa se ajute singure impotriva bolii, pot aplica pentru promotia in cauza doar la flacoanele de medicamente la pret intreg. De asemenea, trebuie cunoscut faptul ca produsele de tip blister sau de tip pachet de test nu isi au locul in oferta farmaciei online. Potentialii clienti ai Farmacie Verde trebuie sa ia la cunostinta faptul ca reducerea de 15% va fi oferita doar acelor cosuri de cumparaturi care contin cate 3 flacoane de medicamente dintr-un singur produs.

Pentru ca este importanta calitatea articolelelor pe care le alegem de fiecare data pentru stilul nostru de viata, site-ul farmacieverde.ro mai vine cu o surpriza: comenzile cu valori egale sau mai mari de 500 de RON vor beneficia de livrare gratuita prin curier rapid. Clientii fideli sunt, de asemenea, rasplatiti, iar antibioticele si pastilele pentru tratarea diferitelor afectiuni de la Dr. Rath sunt special create numai din ingrediente puternice pentru a ajuta o gama variata de pacienti si persoane ce isi doresc ameliorarea si stoparea cu succes a bolilor de care sufera.

O alta oferta propusa de Farmacie Verde vine pentru toate produsele cuprinse in Programul de nutritie celulara al Dr. Rath, astfel incat fiecare dintre aceste articole pentru vindecare prezinta un discount de volum. Asadar, pentru minim 10 bucati comandate, se poate beneficia de 5% discount, pentru minim 20 de bucati comandate, se poate obtine o reducere de 7,5% din pretul total, iar la o comanda de minim 30 de bucati intr-un singur colet, se poate beneficia chiar de un discount de 10%.

Farmacie Verde este farmacia naturii si tot ceea ce ofera aceasta in vitrina magazinului online este naturist, certificat si testat in prealabil. Categoriile de pe acest site complex sunt variate si se refera la vindecarea si tratarea afectiunilor de sanatate de la A la Z. Exista pentru toata lumea cate ceva: produsele din categoria generala, Pachete de sanatate sau Protocoale de sanatate, dar si produse pentru detoxifierea organismului.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/e-advertising/farmacie-verde-lanseaza-reduceri-de-pana-la-20-de-ziua-mondiala-a-cancerului