Fascinanta lume a masinutelor electrice pe platforma Bebelas.ro

BUCURESTI - 6 ianuarie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Oriunde in aceasta lume, copiii, tinerii si chiar adultii iubesc jucariile, tocmai pentru ca ele asigura o evolutie sigura si o dezvoltare continua a fiecarui individ care opteaza de la jucarii simple si pana la cele mai moderne gadget-uri din ziua de astazi. Cu timpul, copiii cresc si se expun mediilor diferite de dezvoltare, utilizand dispozitive si jucarii diverse, cum sunt jucariile comerciantului Bebelas.ro. Magazinul virtual Bebelas.ro ofera clientilor sai sute de produse pentru copii, la preturi imbatabil de accesibile.

bebelas.ro

bebelas.ro

Produse si servicii variate pentru parinti si copii

Gama variata de produse se regaseste accesand pagina bebelas.ro de pe internet, furnizand echipamente si accesorii diverse, printre care: carucioare de copii, scaune auto pentru copii, accesorii patuturi de copii, jucarii Lego, jucarii variate pentru copii, produse de igiena si sanatate pentru cei mici, dar si pentru parinti.

De altfel, magazinul online ofera recomandari parintilor cu privire la achizitia produselor de calitate, durabile si care aisgura o dezvoltare armonioasa copiilor. De aceea, pe langa oferta bogata si etalonata pe varstele copilului, magazinul intregii familii, bebelas.ro, surprinde anual clientii sai cu noi produse si servicii implementate. Astfel, pana in prezent, in cadrul magazinului bebelas.ro plata se poate realiza cu cardul si in rate, si de altfel, se ofera puncte de fidelizare pentru fiecare comanda online plasata.

Comerciantul cu renume, bebelas.ro asigura o livrare garantata in cel mult 24 de ore, cu posibilitatea de returnare a produsului in cel mult 14 zile, in cazul in care se regasesc neconcordante la produsele achizitionate. De altfel, consultanta si suportul tehnic se realizeaza atat telefonic, cat si prin intermediul schimbului de mesaje prin e-mail, servicii de care clientii pot beneficia gratuit, primind mereu indrumarea necesara pentru a cumpara scaune auto pentru copii, patuturi de dormit sau jucarii de calitate.

Hobby-uri distractive alaturi de Bebelas.ro

O multime de produse sunt educative pentru copii,  deoarece ofera sprijin in dezvoltarea unor hobby-uri sau in stimularea socializarii si educatiei in diferite modalitati, jocuri care includ ateliere pentru copii, jocuri educative, jocuri Lego, jucarii muzicale, carucioare pentru papusi, masinute electrice , carti pentru copii sau diverse puzzle-uri.

Pentru parintii de baieti dezvoltarea unei pasiuni pentru masini incepe si prin achizitia unor masinute electrice, fiind cadoul perfect pentru ca cel mic sa aiba parte de primele lectii de condus. Iubitorii de jocuri pentru copii stiu cu siguranta ca cele mai multe masinute electrice sunt caracterizate de o multime de specificatii, fiind unele din cele mai cumparate jucarii pentru copii de pe renumitul site pentru copii si parinti. Distractia copiilor nu pare sa mai aiba limite si este un mod antrenant de a petrece un timp in compania copilului, adunand cele mai frumoase momente din etapa de crestere si dezvoltare a micului.

Toate produsele magazinului bebelas.ro sunt realizate prin tehnici speciale de siguranta, de control si de asamblare, astfel incat orice copil sa nu intampine dificultati in manevrarea jucariilor, chiar si atunci cand este vorba de cele mai moderne masinute electrice. Spre deosebire de  calculatoare si de jocurile video, care sunt si ele distractive, jucariile originale de pe platforma bebelas.ro reflecta adevarata evolutie tehnologica a gadget-urilor pentru copii, reusind sa ii antreneze pe copii la dezvoltare, socializare, indemanare si la deprinderea unor hobby-uri, cu efecte vizibile pe tot parcursul vietii educative a copiilor.

Lumea copiilor se invarte in jurul jocurilor, a jucariilor si a celor mai interesante carti de colorat si desenat, reusind sa iveasca un progres mare pentru societate, fiind mereu un apel catre atentie, grija si daruire pentru cei mai mici membri ai familiilor, dar si un real ajutor pentru parinti, care se pot orienta mereu spre produse de calitate la preturi de buzunar pe platforma bebelas.ro.