Fotografii si filmari de exceptie cu Focus Film Studio

BUCURESTI - 7 ianuarie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment

Un eveniment perfect implica atentie acordata unui numar foarte mare de aspecte. In special atunci cand vine vorba de fericitul moment al nuntii, totul trebuie sa fie perfect, de la organizare pana la petrecere, de la repartizarea invitatilor pana la meniuri, muzica, loc de desfasurare si asa mai departe. Tinand cont de faptul ca un astfel de eveniment ramane ulterior doar o amintire, este in egala masura de important ca orice moment sa fie imortalizat, fie prin filmare, fie prin fotografiere. Ceea ce se cauta in momentul de fata, in materie de fotografie si videografie pentru nunta, botez sau orice alt tip de petrecere, este calitatea. Focus Film Studio – un studio in care serviciile foto-video sunt realizate la cel mai inalt nivel calitativ, ofera astfel doritorilor imagini de neuitat, imagini de exceptie de la evenimente fericite din viata mirilor si invitatilor.

Focus Film

Focus Film

De la o abordare simplista, conform careia fotografia sau filmarea nuntii putea fi realizata si de un prieten sau de o cunostinta, cuplurile se orienteaza astazi catre servicii complete si complexe. Se cauta mai mult calitatea, responsabilitatea si serviciile profesionale, oferite de studiouri foto-video precum este si Focus Film Studio, care are serviciile si portofoliul disponibile si in varianta online, la adresa focusfilmstudio.ro. In momentul in care se alege un fotograf pentru nunta, alaturi de echipa sa de filmare pentru acest tip de eveniment sau pentru oricare altul, se au in vedere o serie de criterii. Profesionalismul primeaza, ca o caracteristica definitorie cautata de orice cuplu, insa exista si alte elemente de care se tine cont.

            Fotografia si filmarea unei nunti nu reprezinta doar un set de imagini, ci o reala poveste a celei mai fericite zile din viata unui cuplu. Acest element a fost pe deplin inteles de profesionistii focusfilmstudio.ro, dovada reala fiind portofoliul bogat pus la dispozitia doritorilor, pentru a alege stilul, pentru a personaliza sau pentru a opta pentru ceva inovativ, neincercat de alte cupluri inainte.

            Pentru evenimentul deosebit al casatoriei, echipa de profesionisti Focus Film Studio ofera astfel servicii complete. Calitatea si preturile accesibile caracterizeaza fiecare oferta in parte, iar seriozitatea si profesionalismul vin la pachet cu fotografi si cameramani ce se integreaza perfect in orice eveniment, surprinzand toate momentele unice si emotionante.

            Inovatia adusa de Focus Film Studio este reprezentata si de cabina foto ce poate fi prezenta in cadrul evenimentului, care va furniza instantanee tuturor celor prezenti, timp de 6 ore, in formatul clasic 10 x 15. Aceasta cabina foto poate furniza nelimitat fotografii, in timpul alocat, care sa imortalizeze ipostaze unice, emotionante sau distractive din cadrul petrecerii de nunta sau a oricarui alt eveniment deosebit.

            Respectand principiul calitatii si profesionalismului, Focus Film Studio dispune de o echipa formata exclusiv din fotografi si cameramani calificati, alaturi de editori foto-video cu specializare pe acest domeniu. In acest fel sunt aduse la indeplinire orice exigente, iar fiecare eveniment poate fi pastrat in amintire intr-un stil specific dorit, pentru ca magia unei zile speciale sa ramana intiparita in mintea tuturor invitatilor un timp indelungat.