Funerare Alexandru - o alegere perfecta in momente dificile

BUCURESTI - 14 iulie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Religie

Stingerea din viata a unei persoane apropiate aduce o suferinta considerabila celor dragi, acestia devenind adesea depasiti de situatie si nestiind exact cum trebuie procedat in continuare. Tragedia unui deces inlatura in majoritatea cazurilor alte griji, precum cele legate de inhumare sau face mult mai dificila concentrarea asupra numeroaselor aspecte de avut in vedere in acest sens. Sprijinul ideal este reprezentat de firmele de pompe funebre, printre care se numara si Funerare Alexandru , societate ce actioneaza pe raza Bucurestiului, Ilfovului si a imprejurimilor.

Funerare Alexandru - o alegere perfecta in momente dificile

            Putini sunt cei care se gandesc la tot ceea ce implica o inmormantare, la procedura ce trebuie de urmat sau la ceea ce se specifica in Legea Funerara, fiind pe deplin afectati de pierderea persoanei apropiate. Intr-un astfel de moment, serviciile oferite de firmele de pompe funebre se dovedesc intr-adevar utile. Funerare Alexandru ofera un astfel de ajutor persoanelor ce trec prin clipe grele, de tristete maxima.

            Tipuri de servicii funerare disponibile la Funerare Alexandru

            Pentru ca apropiatii persoanei decedate sa aiba o grija in minus, Funerare Alexandru le ofera o gama completa de servicii funerare, disponibile la tarife accesibile sau chiar si gratuit, in baza ajutorului de inmormantare acordat de catre autoritati.

            Constatarea oficiala a decesului reprezinta primul element de avut in vedere, pentru completarea ulterioara a intregii documentatii necesare inhumarii. Pentru indeplinirea acestui serviciu, societatea de pompe funebre pune la dispozitia familiilor indoliate un medic care va efectua aceasta constatare.

            Pasii urmatori, constand in servicii ce pastreaza un standard calitativ ridicat, definite prin ingrijiri de tipul toaletarea persoanei defuncte, impachetarea sau imbalsamarea acesteia, dupa caz. Legea Funerara in vigoare prevede si o serie de acte necesare pentru declararea decesului, dar si o anume documentatie ce trebuie completata in vederea inhumarii sau incinerarii. Toate aceste aspecte nu mai stau insa in grija familiei indoliate, fiind preluate de profesionistii Funerare Alexandru.

            Articole funerare diverse, in completarea serviciilor de top

            Dincolo de profesionalismul si promptitudinea serviciilor funerare oferite de societatea de pompe funebre din Bucuresti se regasesc si articolele funerare, intr-o gama diversificata.

            Oferta completa in materie de articole funerare poate fi vizualizata complet si pe pagina web funerarealexandru.ro. Este vorba, in acest caz, despre aranjamente florale, coroane si jerbe ce sunt executate de fiecare data dupa preferintele clientilor, despre monumente funerare ce pastreaza o amintire vie a celor trecuti in nefiinta, ori de sicrie ce aduc un ultim omagiu pe cel din urma drum.

            Daca intreaga planificare a inmormantarii este o grija mult prea apasatoare in momentul dificil al trecerii in nefiinta a unui apropiat, apelul la firma Funerare Alexandru reprezinta o alternativa mai mult decat indicata. Chiar si cei mai prevazatori, care au de gand sa planifice din timp si pana in cele mai mici detalii o inmormantare, pot sa apeleze la diverse planuri funerare si pachete oferite din nou cu acelasi profesionalism si deplina seriozitate de firma sus mentionata.

            Activand pe raza Bucurestiului, a judetului Ilfov si a imprejurimilor, specialistii  firmei Funerare Alexandru pot fi contactati telefonic, 24 de ore din 24, 7 zile din 7 sau pentru orice informatii suplimentare legate de produsele, serviciile si pachetele funerare oferite. CONSULTANTA ESTE GRATUITA!