Gasirea anvelopelor potrivite este acum mai usoara

BUCURESTI - 19 iunie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Fiecare sofer, proprietar de masina, mecanic sau conducator auto cunoaste importanta pe care

o au anvelopele pentru un autovehicul. Acestea sunt cele ce asigura contactul cu solul al masinii, confera

aderenta, stabilitate si siguranta in manevre. Este astfel o misiune deosebit de importanta alegerea

anvelopelor potrivite pentru fiecare situatie in parte.

Anvelope DepozitulAutoOnline

Anvelope DepozitulAutoOnline

                Fiecare sofer, proprietar de masina, mecanic sau conducator auto cunoaste importanta pe care o au anvelopele pentru un autovehicul. Acestea sunt cele ce asigura contactul cu solul al masinii, confera aderenta, stabilitate si siguranta in manevre. Este astfel o misiune deosebit de importanta alegerea anvelopelor potrivite pentru fiecare situatie in parte.

                Nimeni nu mai are suficient timp in ziua de astazi. De aceea drumurile si cautarile prin magazine specializate sau reprezentante auto sunt evitate. Uneori nu gasesti anvelopele cautate, dimensiunile dorite si trebuie sa astepti pana ajung, prin comanda, cateva zile sau saptamani. Exista insa o alta varianta, care cunoaste tot mai multa popularitate: achizitiile online. Poti gasi foarte usor anvelope auto aici, este vorba despre un adevarat depozit auto aflat la distanta de un click.

                Comercializarea si livrarea de piese auto a trecut de mult timp si in mediul online, aliniindu-se cu trendul pietei pe acest sector. Depozitulautoonline.ro pune la dispozitia clientilor o gama variata de anvelope de la producatori consacrati, pentru orice tip de autovehicul. Avantajele de a cumpara anvelope auto online sunt date de usurinta cu care pot fi gasite si comandate. Fara a trebui sa pierzi timp cautand prin diverse magazine pneurile potrivite, verifici doar gama variata de produse oferite pe depozitulautoonline.ro, alegi modelul si dimensiunile anvelopelor dorite, plasezi comanda si astfel se rezolva totul mult mai rapid si usor.

                Clientul ce alege achizitia de piese auto sau anvelope online, de pe depozitulautoonline.ro are parte de numeroase beneficii. Aspectul financiar este printre primele vizate – putini stiu ca anvelopele comandate online pot sa ajunga cu 20 pana la 70% mai ieftine fata de cele gasite in magazine. Desigur depinde si de cantitatea achizitionata si de tipul anvelopei. Preturile practicate sunt insa foarte atractive, iar gama de produse de peste 1 milion de piese multumeste orice exigente ale clientilor. Mai ieftin nu inseamna insa si rabat de la calitate – aceasta este asigurata de garantia atat pentru piese auto cat si pentru anvelope oferita direct de la producator.

                Ofertele zilnice si preturile competitive sunt doar doua dintre atuurile ce recomanda depozitulautoonline.ro pentru achizitii de piese auto si anvelope. Pentru a dovedi inca o data ca serviciile sunt profesionale, se asigura livrare gratuita a comenzilor pentru valori mai mari de o anumita suma. De asemenea exista si posibilitatea de returnare a pieselor, in termen de 7 zile, indiferent de motiv.

                Uneori soferii si proprietarii auto sunt pusi in dilema: nu stiu ce marca sau model de anvelope s-ar potrivi mai bine masinii, ce dimensiuni trebuie alese. Chiar si pentru piesele auto intervin uneori dileme – alegerea de piese originale sau de piese aftermarket ar fi doar un exemplu. Pentru aceasta categorie de clienti nehotarati sau care au pur si simplu nevoie de mai multe detalii, depozitulautoonline pune la dispozitie si un serviciu online non-stop de asistenta si consultanta in ceea ce priveste alegerea produselor.

                Anvelope si piese auto de calitate , preturi competitive, asistenta si consultanta non-stop, livrare gratuita, comenzi online usor si simplu de facut ar fi atuurile principale pentru care achizitiile online, de pe depozitulautoonline.ro, sunt mai mult decat recomandate.