Genereaza electricitate cu panouri solare

BUCURESTI - 10 aprilie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Tehnologie

Traim in lumea moderna in care modalitatile prin care putem economisi si imbunatati stilul de viata sunt diverse. Printre ele si panourile solare, cele care prin simpla captare de energie solara iti pot reduce cheltuielile.

Este acea energie verde, conceptul de viitor pe care ne bazam din ce in ce mai mult. Avantajele instalarii unor panouri solare fotovoltaice sunt multiple, cu toate sansele sa devina ceva convenabil pentru toate cazurile de cladiri indiferent ca vorbim de zone de locuinte personale sau comerciale. 

Impunator pe piata de profil brand-ul Top Panouri Solare pune la dispozitia clientilor o gama variata de panouri insa vine si in sprijinul deciziei, oferind totodata si consultanta pentru fiecare detaliu impus de montajul unor panouri de acest fel. 

Ca o noutate pe piata, Top Panouri Solare are servicii extinse, oferind servicii de cotatie pentru instalare de panourilor solare in majoritatea judetelor tarii. Ofertele se preteaza la case/vile, piscine, blocuri de apartamente, cladiri mari sau chiar pentru parcuri fotovoltaice. Gama de oferte inseamna o varietate a sistemelor de panouri solare, precum sisteme de panouri termice care incalzesc apa menajera cu ajutorul panourilor vidate, sisteme fotovoltaice sau cele mixte. Partenerii Top Panouri Solare aduc preturi greu de egalat in randul competitorilor si in acelasi timp un inalt standard de calitate atat pentru panouri in sine cat si pentru modul in care se monteaza.

Partea de montaj este de asemenea in lista de interese sub aceeasi sigla de renume, Top Panouri Solare. Din aceeasi echipa fac parte instalatori cu experienta ce isi contureaza succesul prin fiecare lucrare incheiata cu satisfactia ambelor parti. 

Functionalitatea celulelor solare pe intelesul tuturor 

Este bine de stiu cum functioneaza astfel de panouri pentru a intelege desigur in ce mod te pot ajuta sa economisesti. Energia solara captata cu ajutorul panourilor fotovoltaice se transforma in energie electrica printr-un proces complex, de altfel si secretul acestor panouri, ce tine de efectul fotoelectric intern si cel fotovoltaic. 

Vei crede probabil ca numai perioadele calde ale anului sunt favorabile pentru ca panourile sa fie functionale. Chiar daca iarna nu este prietenoasa cu prezenta soarelui aceasta forma de energie se poate suplimenta si cu alte sisteme, cum ar fi turbinele eoliene, cu acelasi scop de a salva din costurile de intretinere prin varianta clasica de energie electrica platita de la furnizorii locali. 

Avantajele sistemelor de panouri solare fotovoltaice

Marele avantaj in alegerea unor sisteme solare este desigur acela de a salva din costurile existente de intretinere a unei cladiri in ceea ce priveste energie termica sau energie electrica. Devii independent, investind in acelasi timp intr-un sistem avantajos si prietenos cu mediul caci astfel de panouri nu polueaza. Investitia se amortizeaza in timp insa isi dovedeste avantajele cu fiecare luna in care facturile pentru energie termica/electrica incep sa scada.