Grija pentru animale – obiectivul nr. 1 al PetPal

BUCURESTI - 5 martie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Animalele fac parte din viata noastra, fie ca vrem sau nu. Daca insa alegem sa avem un animal de casa, ne asumam si responsabilitatea de a-l ingriji, de a-l hrani corespunzator si de a-l trata ca pe un membru al familiei.

Pet Shop

Desigur orice stapan doreste tot ceea ce e mai bun pentru prietenul sau necuvantator. Pana nu ajungi sa fii stapanul unui animal de companie nu poti sa intelegi ce implica acest lucru. Nu presupune totul doar joaca, momente amuzante si distractie, este necesara si o alimentatie potrivita si ingrijire pentru o dezvoltare corespunzatoare.

Unul din cele mai importante aspecte il reprezinta hrana. Alegerea tipului de hrana potrivit pentru animalul de companie ii garanteaza cresterea si dezvoltarea armonioasa. Un regim neadecvat poate cauza si in cazul animalelor diverse afectiuni medicale, fie obezitate fie impunerea unui altfel de regim datorita unei boli aparute sau datorita sterilizarii. La fel ca si oamenii, animalele de companie au o sensibilitate aparte, pot contacta diverse alergii si afectiuni, astfel se impune ingrijirea.

Un petshop poate fi alegerea excelenta in acest caz. Un astfel de magazin nu mai reprezinta un moft, cum era considerat in trecut; ingrijirea corespunzatoare a animalului de companie se impune, fie el caine, pisica, pasare, rozatoare, peste sau reptila. PetPal este un astfel de pethop, un magazin specializat unde orice stapan de animal de companie va gasi solutia perfecta din punct de vedere al hranirii acestuia.

Ce poti gasi la PetPal? In primul rand o mare varietate a tipurilor de hrana pentru animale. Uneori nu stii ce sa alegi pentru animalul tau – hrana uscata sau umeda, alteori nu esti decis ce cantitate de hrana sa cumperi, in alte cazuri esti intr-o dilema daca animalul se incadreaza la junior sau adult si nu stii ce tip de hrana sa alegi. Pe site-ul PetPal vei gasi solutia perfecta indiferent de situatie; fiecare detaliu conteaza, de aceea in cadrul acestui petshop online esti ghidat prin criteriile de selectie spre alegerea hranei potrivite. Clasificarea dupa varsta animalului, in functie de faptul daca este sterilizat sau nu, consistenta hranei si necesarul de vitamine si minerale ajuta orice stapan sa aleaga din gama diversa exact ceea ce i se potriveste mai bine animalului sau.

Brandurile de renume ce sunt puse la dispozitia doritorilor pe site-ul PetPal includ Royal Canin, Bosch, Brit, Acana, Sanabelle si multe altele. Nu totul se rezuma doar la hrana. Ingrijirea animalului presupune chiar si gustari, foarte utile cand vine vorba de dresaj, dar si diverse accesorii necesare pentru intretinere, recompense, decoruri diverse si multe altele.

In sprijinul grijii pentru animalul de companie preferat, PetPal – petshop-ul perfect indiferent de nevoie – ofera o gama larga de produse si solutii ce ajuta orice stapan sa fie mai responsabil. Din momentul in care aduci un animal in casa ta, devii responsabil de starea sa de bine, iar animalul la randul sau devine dependent de persoana ta. Astfel promisiunea ferma de a-l ingriji este asigurata de PetPal – varianta ideala cand vine vorba de prietenii nostri necuvantatori.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/e-advertising/grija-pentru-animale-obiectivul-nr-1-al-petpal