Hrana completa a cainelui de la Royal Canin

BUCURESTI - 9 mai 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Cainii de talie mare au mai multa nevoie de hrana si asta nu numai prin prisma masei corporale. Ajunsi la o varsta de maturitate se impune atentie la detalii si la starea de sanatate ce trebuie mentinuta.

PetPal.ro

PetPal.ro

 Urmand principiul de preventie decat de tratare a unor situatii medicale alegerea hranei Royal Canin este necesara si indicata.

Cainii adulti sau de talie mare mananca mai mult- nu este doar un mit ci o realitate ce se confirma si o situatie normala. Este imperativ sa alegi tipul de hrana pe baza acestui aspect. Astfel, Royal Canin maxi adult la 15 kg iti va fi de mare folos cand pe perioade lungi nu te vei mai preocupa de achizitia sacului de mancare pentru caine. Avantajul vine nu numai din cantitate insa si din continut.

Hrana de tip Royal Canin pentru cainii adulti tine cont de gramajul de grasimi si il reduce pentru a suplimenta in schimb cu vitaminele necesare  unei bune functionari a intregului sistem digestiv si nu numai. Astfel, in acest tip de hrana uscata se regaseste vitamina A, D3, si o lista lunga de minerale de la fier la cupru, zinc si seleniu printre altele.

Special dedicat cainilor maturi Royal Canin maxi adult este solutia optima de hrana pentru categoria de varsta in cauza datorita faptului ca prin ingredientele sale se numara si cele care contribuie la sanatatea sistemului osteo-articular . Sunt puncte de interes dupa o varsta cand greutatea corporala este mai greu sustinuta, cand presiunea pe articulatii se intensifica si provoaca dureri. Miscarea este mai grea si intreaga stare de sanatate este afectata. Pe termen lung Royal Canin protejeaza articulatiile.

In randul avantajelor consumului de hrana de la Royal se numara insa si nutritia ca la carte. Continutul acestui tip de hrana savuroasa multumeste nevoia si apetitul cainelui in acelasi timp oferind compozitia necesara pentru buna functionare a organismului sau. Si pielea sa va fi una sanatoasa caci daca din interior este sanatos asta se va vedea si la exterior.

Royal Canin maxi adult vine cu ingredientul de baza carnea de pui, o carne sanatoasa si totusi cu valori scazute in grasimi. Se recomanda cainilor ce trec de pragul de 15 luni de viata canina, servit in 3 mese pe zi insotite de apa proaspata. Si daca misiunea unui stapan de caine se concretizeaza in achizitia unui sac de Royal Canin de 15 kg satisfactia lucrului bine facut vine si din pretul de achizitie. PetPal pune la dispozitie aceasta marca franceza de hrana la un pret redus, cu o livrare rapida a produsului.