Implantologia dentara - o tehnica desavarsita la clinica Dr. Serban

BUCURESTI - 30 mai 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Zambetul este primul aspect sesizat la o persoana, chiar de la prima intalnire. Poate fi considerat ca o carte de vizita, ca o prezentare a persoanei in cauza, prin urmare trebuie sa fie vorba despre o dantura cat mai ingrijita, sanatoasa si bine intretinuta. Nevoia de ingrijire a danturii, de la pasii de baza si pana la restaurare sau tratamente mai complexe, este indeplinita cu succes de una din cele mai respectate clinici stomatologice din Bucuresti, ale carei servicii pot fi regasite integral si pe pagina www.drserban.ro.

Implantologia dentara - o tehnica desavarsita la clinica Dr. Serban

Dedicati misiunii sustinerii sanatatii orale, specialistii clinicii Dr. Serban ofera o serie completa si complexa de lucrari ce ajuta la obtinerea unui zambet perfect, stralucitor si sanatos. Printre aceste servicii stomatologice de top se numara si cel de implantologie dentara, o tehnica stapanita pana in cele mai mici detalii si sustinuta de aparatura si tehnologie de ultima generatie.

            Implantul dentar - solutia imediata pentru remedierea lipsurilor

            Din cauza unei igiene orale necorespunzatoare sau a sanatatii dentare precare, apare neajunsul lipsurilor in structura danturii. Pentru a suplini si reconstrui acel zambet perfect si complet, serviciile de implantologie oferite la clinica Dr. Serban beneficiaza de personal specializat si de aparatura moderna, care asigura rezultate optime de fiecare data.

            Ce este de fapt un implant dentar ? La o astfel de intrebare raspund prompt chiar profesionistii Dr. Serban: "Implantul dentar este constituit dintr-un surub ce constituie radacina unui dinte artificial, care urmeaza sa inlocuiasca acel dinte lipsa de pe arcada pacientului.".

            Tehnologia moderna utilizata in cadrul clinicii stomatologice din Bucuresti recomanda implanturile dentare oricaror pacienti care necesita supliniri ale lipsurilor de dinti, chiar si in conditiile in care acele lipsuri au o durata indelungata de timp. In trecut, astfel de interventii nu erau posibile, insa in prezent inserarea de implanturi este posibila chiar si in conditiile in care cantitatea si calitatea osului este diminuata.

            Pentru fiecare caz, operatiile de implantologie efectuate de specialistii Dr. Serban utilizeaza un aparat de ultima generatie Piezosurgery. Acesta asigura maximum de eficienta a actului operator, atat pentru pacient cat si pentru medic. Tehnologia este minim traumatizanta si garanteaza un confort sporit post-operator, comparativ cu tehnici clasice utilizate in implantologia dentara. Pentru cei interesati de tariful unei astfel de interventii, o cautare de tipul "implant dentar pret" in cadrul site-ului drserban.ro poate sa ofere informatii complete.

            Implanturile dentare au roluri multiple, alaturi de completarea zambetului ideal. Acestea pot sa inlocuiasca unul sau mai multi dinti lipsa, fara sa afecteze integritatea sau aspectul dintilor alaturati. Materialele din care sunt realizate sunt 100% biocompatibile, fiind acceptate foarte usor de organism. Daca pacientul nu doreste o protezare mobila, solutia implantului dentar devine alternativa perfecta, iar la capitolul estetic nu poate fi facuta diferenta intre dintele natural si cel implantat.

            Un alt element foarte important recomanda de asemenea serviciile de implantologie dentara Dr. Serban: rata de reusita a unei astfel de interventii se situeaza intre 98 si 100%. Materialul biocompatibil, sustinut cu o ingrijire si o igiena corespunzatoare, devine foarte durabil, existand cazuri cand nu mai este necesara o inlocuire a acestuia, ci doar controale periodice.

            Experienta, profesionalismul si aparatura moderna, de ultima generatie sunt doar cateva dintre elementele ce recomanda clinica stomatologica Dr. Serban celor ce au probleme cu dantura. Pentru mai multe detalii si informatii complete legate de serviciile oferite, doritorii pot apela rapid si usor la pagina de contact www.drserban.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/e-advertising/implantologia-dentara-o-tehnica-desavarsita-la-clinica-dr-serban