Latino-Time si ofertele de dans pentru avansati

BUCURESTI - 5 martie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Cursuri

Cu totii am avut un inceput in toate si pentru orice. Cu aceeasi emotie, cu acelasi prim gand, cu vise si sperante incepem o nou activitate menita sa ne aduca satisfactie. Latino-Time intelege cel mai bine acest concept si il dedica mai ales copiilor. Pentru cei care au trecut de stagiul de incepatori, pentru cei care inca pastreaza interesul dansului, al ritmului si a modului de exprimare prin pasi de dans Latino-Time propune dansuri, cursuri si timp liber petrecut in mod util.

Cursuri de dans copii avansati

Cursuri de dans copii avansati

Cu totii am avut un inceput in toate si pentru orice. Cu aceeasi  emotie, cu acelasi prim gand, cu vise si sperante incepem o nou activitate menita sa ne aduca satisfactie. Latino-Time intelege cel mai bine acest concept si il dedica mai ales copiilor. Pentru cei care au trecut de stagiul de incepatori, pentru cei care inca pastreaza interesul dansului, al ritmului si a modului de exprimare prin pasi de dans Latino-Time propune dansuri, cursuri si timp liber petrecut in mod util.

Dansurile sunt mediul de activitate al celor de la Latino-Time. Nascuti pentru asta, pasionati de asta, impliniti prin a practica asta. Desi dispun de o arie larga de optiuni in ceea ce priveste tipul de dans, se dedica si adultilor, marele interes ramane cel pentru copii. Prin ei ne definim viitorul, prin ei transmitem mostenire, prin ei evoluam; sunt viitorul nostru de care ne preocupam intens asa ca merita orice modalitate prin care se pot educa si autoeduca. Din fericire, dansul este modalitatea perfecta de a imbina cele doua aspecte.

Ideea de a inscrie un copil de orice varsta la un curs de dans de orice fel este poate una comuna. Nu acelasi lucru se poate spune despre acele cursuri de dans care pun un mai mare accent pe fiecare participant. La nivel de avansat deja se vorbeste de un interes sporit, de o intentie clara de a imbina talentul cu munca si de a face din dans mai mult decat o pasiune. Descoperit in tainele sale de inceput, dansul la nivel avansat inseamna mai multa pricepere, implicare si sanse reale ca viitorul sa se contureze prin asta.

Oferta celor de la Latino-Time inseamna cursuri disponibile pentru balet, dansuri moderne, street dance sau chiar si hip hop. Indiferent de alegere cursurile au loc dupa un program lejer si flexibil pentru a avantaja orice cursant. Se intelege ca 4-16 ani inclusiv sunt etape de studiu la nivel divers astfel ca dincolo de scoala, dincolo de obligatiile de acest nivel sa se gaseasca un timp liber si util si pentru dansuri.

Copiii sunt grupati dupa varsta si nu numai dupa nivelul lor de pregatire. Asta face ca fiecare personaj in parte sa se integreze perfect intr-un grup de aceeasi varsta, copii cu aceleasi interese. Ba chiar mai mult decat atat exista si abonamente, cu mult mai avantajoase ca pret fata de ceea ce inseamna plata fiecarui curs in parte.

Dupa preferinte asa oferte – cei de la Latino-Time indeplinesc cu succes ceea ce inseamna misiunea unei scoli de dans. Se dedica total acestei misiuni astfel ca mizeaza pe varietate; fiecare copil trebuie sa isi gaseasca tipul de dans preferat insa si un mediu pe masura in care sa se desfasoare si sa evolueze. Latino-Time vine cu cea mai buna propunere, a unor categorii extinse de varsta, cursuri mixte si diverse, tipuri de dans ce se pot invata la un nivel mai aprofundat. Cand timpul liber permite, cand chemarea dansului nu poate fi ignorata un curs de dans este de ales!