Lincos faciliteaza diagnoza auto

BUCURESTI - 29 august 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Orice detinator de autoturism stie ca intretinerea masinii nu este un lucru usor. Insa pe acelasi principiu de a lua masuri cat mai rapid buna functionare nu are de ce sa fie periclitata.

Lincos Romania

Lincos Romania

Un aparat diagnoza auto este necesar in prima faza pentru a detecta ceea ce nu este in parametri normali.

Lincos, brand de renume in ceea ce priveste domeniul uneltelor auto, faciliteaza serviciul de reparatii si intreaga procedura in acest sens, cu ajutorul aparatelor de diagnoza auto pe care le pune la dispozitia clientilor sai. Aparate complexe care sa se potriveasca mai multor cazuri, mai multor tipuri de masini, aparate sofisticate ce fac posibila diagnoza multipla, aparate de calitate de care orice service are nevoie.

Timpul salvat pana cand se poate detecta manual si dupa numeroase verificari care sa fie problema unei masini este in primul rand marele avantaj. Un aparat de diagnoza auto poate insa sa faciliteze procedurile si pasii necesari de reparatie din numeroase perspective. In egala masura cu detectarea unor posibile probleme un astfel de aparat este cel care citeste si valorile in care ar trebui sa se incadreze masina in cauza, parametri de functionare.

Partea practica de folosire este de asemenea un avantaj. Un aparat de diagnoza auto de la Lincos dispune de un afisaj LCD, functional in medii cu temperaturi chiar si mai ridicate. Acesta este un real ajutor pentru citirea codurilor, pentru inregistrare si redare parametri, afisand in timp real sonda lambda. Meniul sau poate fi atat in limba romana cat si in alte limbi de circulatie.

Caracteristicile unui aparat de diagnoza auto il fac nu numai util si practic insa si avantajos. Descopera la Lincos preturi de invidiat insa si o gama larga de produse. Poate fi vorba de cel utilizat pentru masini fabricate incepand cu 1990, astfel incat cu un spectru larg orice tip de masina trece pragul unui service sa poate fi diagnosticata ca la carte, fara erori si dificultati. Fie vorba de masina pe benzina sau diesel situatia se repeta, aparatul fiind capabil sa functioneze pentru orice tip.

In numele nevoii orice service trebuie sa se doteze corespunzator pentru servicii de calitate. In numele grijii fata de autoturism drumul spre service este recomandat pentru o buna intretinere si depistarea inca de la bun inceput a unei probleme. Cu cat mai repede cu atat mai bine.

Lincos pune la dispozitie aparate de diagnoza auto care sa multumeasca si in dotari si in preturi.