Magazinul online E-Instal este acum Shop-Einstal.ro

BUCURESTI - 5 februarie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Magazinul online E-instal, distribuitor national de instalatii termice si sanitare , boilere are de acum un nou loc in care poate fi gasit. Este vorba despre Shop Einstal, site-ul unde magazinul online isi muta zilele acestea casa.

De ce sa apelezi la magazinul online Shop Einstal?

Magazinul se remarca prin experienta vasta pe care o are in domeniu. Lucreaza doar cu producatori autorizati si aduce pe piata romaneasca doar produse care indeplinesc toate standardele international de functionare. Astfel, acesta este primul lucru de care vei fi sigur cand vei cumpara din acest magazin. Pana a ajunge sa cumperi insa, vei dori sa stii si alte detalii. Afla ca preturile practicate sunt competitive si printre cele mai ieftine. Mai mult decat atat, vei fi intampinat de personal autorizat, capabil sa raspunda tuturor intrebarilor tale referitoare la caracteristicile tehnice ale produselor distribuite.

Ce produse distribuie Shop Einstal

Shop Einstal pune la dispozitie toata gama de produse si accesorii din domeniul instalatiilor termice si sanitare. Pe langa aceasta, magazinul iese in evidenta prin faptul ca aduce pe piata diferite sisteme greu de gasit cum ar fi cele de fixare a tevilor sau sistemele de siguranta pentru centrale. Astfel daca doresti sa iti montezi mai multe instalatii intr-o casa vei avea la dispozitie tot ce iti trebuie intr-un singur loc.

Tot de la Shop Einstal puteti achizitiona chiar si panouri solare. Daca sunteti o persoana care doreste sa economiseasca bani si energie, probabil ar trebui sa alegeti un pachet cu panou solar pentru doua persoane. Un astfel de pachet contine panoul solar, boiler cu serpentine si rezistenta electrica, grup hidraulic, vas expansiune, ventil termostatic de amestec, ventil automat de aerisire, sistem complet de prindere si solutie pentru circuitul solar.

Va place sa va rezolvati singuri problemele?

In categoria “scule instalator” veti gasi tot ce va trebuie pentru montare cat si pentru repararea multor tipuri de instalatii de la clesti papagal, taietor teava cupru si arzator cu piezo la foarfeci de taiere tevi si lame de rezerva.

Prin ce difera Shop Einstal de alte magazine?

Marea diferenta a Shop Einstal fata de alte magazine care distribuie produse in domeniu este ca pune la dispozitie solutii. Daca doresti doar un produs il poti categoric cumpara de oriunde insa daca doresti solutii pentru problemele tale Shop Einstal e solutia. Pe langa produsele in sine aveti la dispozitie tot ce va trebuie pentru instalare insemnand sisteme complete.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/e-advertising/magazinul-online-e-instal-este-acum-shop-einstal-ro