Mobila de baie la comanda - o alegere in tendinte

BUCURESTI - 18 mai 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Mobilierul realizat pe comanda castiga tot mai multa popularitate in randul proprietarilor individuali. Avantajul evident pe care il ofera acest tip de mobilier este posibilitatea de personalizare, care exista indiferent de tipul comenzii. Poate fi vorba de mobila de living, mobilier pentru dormitor, sau chiar de mobila de baie - oricare dintre aceste camere poate fi adaptata si accesorizata cu piese realizate in conformitate cu specificatiile proprietarului.

www.arta-mobilei.ro

www.arta-mobilei.ro

Camera de baie nu face exceptie de la regula. Alegerea mobilierului la comanda si pentru aceasta incapere reprezinta o tendinta actuala si moderna. In cazul in care este vorba despre o simpla inlocuire a unui dulap sau a unui corp suspendat din baie, pot fi alese modele de serie din comert. Daca situatia impune insa modificari la nivelul intregii bai, este necesara personalizarea completa, in special in conditiile in care majoritatea bailor sunt de dimensiuni reduse si spatiul trebuie fructificat la maximum.

            Specialistii in realizarea mobilierului la comanda pot sa ofere cele mai bune recomandari cu privire la amenajarea unui spatiu, pentru ca totul sa fie in concordanta cu gusturile si preferintele proprietarului. Arta Mobilei poate sa ofere acest tip de consultanta, pentru ca fiecare incapere mobilata sa se alinieze cu stilul si exigentele doritorilor.

            Mobila pentru baie la comanda este optiunea indicata pentru oricine doreste sa adapteze spatiul in conformitate cu propriile nevoi. In majoritatea cazurilor baia este cea mai mica si mai inghesuita incapere dintr-o locuinta, astfel intreaga zona trebuie valorificata prin mobilier care sa aduca eficienta, stil practic dar si eleganta.

            Avantaje ale mobilei pentru  baie realizata la comanda

            Oricine isi doreste un spatiu amenajat cochet, elegant dar si practic. Baia nu face exceptie de la regula, intrucat trebuie sa ofere in egala masura ergonomie dar si un aspect deosebit. De ce este mai indicata alegerea mobilei pentru baie la comanda? Raspunsul este unul multiplu si este exemplificat in cele ce urmeaza.

            Organizarea spatiului devine foarte eficienta, intrucat mobilierul pentru baie realizat pe comanda indeplineste toate specificatiile referitoare la dimensiuni, materiale, spatiu de depozitare si incadrare perfecta. La mobila de serie astfel de caracteristici sunt rareori indeplinite in totalitate.

            Calitatea materialelor poate fi aleasa chiar de catre proprietar, la fel si culorile sau compartimentarea. Personalizarea conforma cu necesitatile este posibila astfel, intrucat modificarile si adaptarile sunt realizate dupa un proiect. In cazul pieselor de mobilier de serie adaptarile sunt rareori posibile, motiv pentru care mobila de baie la comanda castiga inca un avantaj.

            Disponibilitatea crescuta ar putea fi un alt atu oferit prin intermediul magazinelor specializate, cu reprezentativitate online. Arta Mobilei, prin website-ul www.arta-mobilei.ro , ofera accesibilitate sporita oricarui doritor aflat in cautarea celor mai potrivite piese de mobilier pentru baie, bucatarie, living sau oricare alta incapere.

            Functionalitatea si flexibilitatea in optiuni reprezinta o alta caracteristica oferita de mobila pentru baie la comanda. Alinierea cu orice tendinte in materie de mobila, respectarea stilului dorit in conformitate cu proiectul de mobilare si posibilitatea de personalizare si adaptare la spatiu sunt acele motive pentru care mobila de baie la comanda a devenit cea mai populara alegere in orice situatie.