Momente-magice.ro aduce un plus de farmec petrecerilor celor mici

BUCURESTI - 22 decembrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Atunci cand este organizata o petrecere de zi de nastere a unui copil, atunci cand acesta se afla inca la varsta in care crede in povesti, a folosi serviciile Momente Magice este o idee grozava de pus in aplicare pentru succesul evenimentului. Site-ul momente-magice.ro ofera mai multe personaje de basm si animatori petreceri copii care revolutioneaza obisnuitele sarbatori ale celor mici. Poate ca juniorii stiu sa se distreze si sa aiba parte de momente unice pe care si le vor aminti cu drag, insa o serie de personaje animate si de animatori amuzanti si misteriosi, vor transforma cu adevarat atmosfera intr-una de poveste.

Momente-magice.ro aduce un plus de farmec petrecerilor celor mici

Cum se apropie Craciunul, incet, incet, si Momente Magice se pregateste pentru a intampina preferintele cele mai aparte ale clientilor legate de organizarea de petreceri minunate, cu tematica si de sezon. Copiii se pot bucura acum de ideea de a avea printre ei de sarbatorile de iarna personaje de sezon, printre care nelipsitul Mos Craciun, doamna Craciunita, reni, spiridusi, elfi, oameni de zapada si craiese ale zapezii. Toti acesti animatori isi pun la dispozitie serviciile deosebite si fascinante prin intermediul site-ului momente-magice.ro. Pentru mai multe detalii legate de tarife, de perioada in care sunt disponibile personajele, dar si de alte accesorii si jocuri oferite la pachet de Momente Magice, se poate vizualiza pagina Servicii Animatori a site-ului in cauza.

Indiferent de preferinte, orice idee de petrecere poate fi pusa cu succes in aplicare

Daca este iarna, asta nu inseamna ca este si neaparat nevoie ca toate petrecerile celor mici sa fie animate de personaje ale iernii, de Mos Nicolae, reni, Mos Craciun sau de Elsa si de Anna din Frozen. Acum, se poate planui un eveniment aparte pentru juniori, chiar si pe timp de vreme rece, cu tematica aparte, legata in exclusivitate de dorintele si pasiunile copiilor sarbatoriti. Petrecerile cu personaje Disney ca Mickey Mouse sau ca Donald Duck sunt la fel de frumoase si incanta pe cei mici, indiferent de vremea de afara. Mai mult de atat, daca localul in care va avea loc sarbatorirea zilei de nastere va fi decorat cu masini de fum, cu masini de baloane multicolore sau cu baloane de modele si dimensiuni diferite, atunci incantarea de pe chipul copiilor va fi si mai mare de atat.

Si trucurile personalizate facute de doi magicieni Momente Magice pot fermeca si oferi un plus de feerie clipelor emotionante si placute de la o petrecere pentru juniori. Acum, in mare trend, o piniata plina de dulciuri sau de surprize minunate, instalata in localul in care va fi celebrat cel mic, ii va incanta pe toti cei prezenti odata ce va fi descoperita cu ceea ce este umpluta.

Deliciul copiilor poate fi reprezentat de fiecare aspect al petrecerii in parte. Pentru unii copii, se poate sa fie vorba despre Mos Craciun care a sosit pe horn cu tolba plina de daruri, pentru alti copii poate sa constea in seturile de party ce includ costumarea in personaje diverse, dar, cu toate acestea, pentru multi juniori conteaza cel mai mult efectul pe care il au unii animatori petreceri copii asupra evenimentului frumos in sine.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/e-advertising/momente-magice-ro-aduce-un-plus-de-farmec-petrecerilor-celor-mici