Nicktrans garanteaza calatorii confortabile, accesibile si sigure

BUCURESTI - 16 iunie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Indiferent de scopul unei calatorii, aceasta trebuie sa fie efectuata de fiecare data in cele mai bune conditii, in deplina siguranta si confort. Daca alternativa masinii personale nu exista, daca transportul feroviar este prea lent ori daca exista o frica fata de zboruri, varianta calatoriilor cu autocarul devine cea mai indicata. Pentru a deservi acest scop, compania Nicktrans pune la dispozitia doritorilor cele mai eficiente servicii de transport, ce aduc de fiecare data multumirea pasagerilor.

Nicktrans garanteaza calatorii confortabile, accesibile si sigure

Calatorii sigure si confortabile cu Nicktrans

            Unii sunt de parere ca nimic nu este mai neplacut decat drumul pana la destinatie. Chiar daca este vorba de o calatorie in interes de serviciu sau de un voiaj cu scop personal, drumul pana la obiectiv nu trebuie insa sa fie unul neplacut. O astfel de misiune a fost inteleasa pe deplin de compania de transport intern si international de persoane Nicktrans, care isi prezinta serviciile si in mediul online, la adresa www.nicktrans.ro.

            Experienta de peste 12 ani in domeniu si orientarea constanta catre nevoile clientilor constituie elementele ce au condus la succesul companiei Nicktrans. Punand accent pe un nivel de confort sporit, dar si pe siguranta deplina a transportului, compania s-a dotat cu autocare si microbuze ce asigura calatorii placute in orice situatie.

            Dotarile ce reflecta confortul pentru pasageri, indiferent daca este vorba despre curse interne sau internationale sunt reprezentate de nelipsitul aer conditionat, de un sistem de incalzire independent, de instalatii audio-video performante, toaleta, bucatarie si multe alte facilitati prezente in autocarele de doua si trei stele ale Nicktrans. Microbuzele disponibile pentru calatorii in grupuri mai restranse beneficiaza de asemenea de dotari ce duc la un confort sporit, in asa fel incat fiecare pasager sa aiba parte de cea mai placuta experienta a calatoriei.

            Servicii suplimentare oferite de Nicktrans

            Pentru ca fiecare calatorie intreprinsa sa fie efectuata in siguranta si cu un maximum de confort, Nicktrans completeaza dotarile cu servicii ce inlatura numeroase griji de pe umerii pasagerilor.

            Orice calatorie in strainatate, fie ca este vorba de interes de serviciu sau de interes personal necesita rezervari de bilete de avion si autocar, incheierea de asigurari medicale de calatorie si diverse informatii suplimentare. De toate aceste aspecte se preocupa profesionistii Nicktrans, in asa fel incat calatorul sa aiba parte doar de experienta placuta si fara griji a unei calatorii pe deplin sigure.

            Comercializarea diverselor produse turistice intregeste oferta Nicktrans. Atunci cand nu este neaparat vorba despre calatorii in interes de afaceri sau de serviciu, ci de un binemeritat concediu, compania ofera disponibilitate pentru sejururi pe litoral sau in statiuni montane, sesiuni de tratament balneo-medical, tururi si circuite antrenante pentru orice doritor sau excursii scurte si relaxante, pentru o evadare din rutina cotidiana.

            In plus, cei care vor sa aiba parte de o experienta mai personala, alaturi de prieteni, pot sa apeleze la serviciile de inchirieri microbuze si autocare, la preturi foarte avantajoase. Astfel, indiferent de preferinte, exigente sau gusturi in materie de transport, nu exista obiective pe care Nicktrans sa nu le poata indeplini, pentru deplina multumire a tuturor calatorilor.