NLP Discovery propune Cursul cu 4 certificari internationale

BUCURESTI - 15 aprilie 2015

Comunicat tip Administrativ / Management in Cursuri

Cautam tot timpul usi catre cunoastere, catre dezvoltare, pentru un progres pe plan profesional, pe plan personal si nu numai. Ne dorim o schimbare, insa de cele mai multe ori privim in exterior si omitem sa avem o introspectie, sa analizam in detaliu factorii ce efectiv ne impun bariere mentale, diverse frici si fobii si nu numai.

NLP Discovery

NLP Discovery

Cautam tot timpul usi catre cunoastere, catre dezvoltare, pentru un progres pe plan profesional, pe plan personal si nu numai. Ne dorim o schimbare, insa de cele mai multe ori privim in exterior si omitem sa avem o introspectie, sa analizam in detaliu factorii ce efectiv ne impun bariere mentale, diverse frici si fobii si nu numai.

                NLP Discovery propune pentru rezolvarea acestor tipuri de probleme un curs intensiv ce atinge patru tehnici revolutionare in domeniul dezvoltarii personale: NLP, TLT, Coaching si Hipnoza. Abrevierea NLP – Neuro Linguistic Programming si TLT – Time Line Therapy inseamna exact ceea ce sugereaza: cunoastere de sine, regasire de sine, chiar o transformare totala – stadiul de speranta devine stadiu de obiectiv indeplinit, nesiguranta devine certitudine si incredere.

                Cursul propus de NLP Discovery ofera o noua experienta, deschide noi orizonturi ale cunoasterii, cai si idei ce ajuta o persoana sa se imbogateasca din punct de vedere psihic si emotional. O nevoie de echilibru si stabilitate exista la fiecare dintre noi. Viata ne pune insa in situatii neprevazute, dramatice sau tragice uneori, care ne afecteaza din punct de vedere emotional si ne fac sa nu mai functionam in parametri normali. Un astfel de curs certificat international ofera celor ce aleg sa il abordeze ocazia de a castiga acea stapanirea de sine dorita, de a se cunoaste mai bine pe sine dar si pe cei din jur, efectiv o lectie de viata si de gandire sanatoasa.

                Programare Neuro Lingvistica poate sa para complicat, greu de elucidat; in fapt insa sunt tehnici ce pot fi usor invatate si aplicate de oricine. Indiferent ca se doreste intreruperea unor obiceiuri nepotrivite – vicii, recastigarea respectului de sine, eliberarea de fobii sau chiar strategii ce tin de business si de crearea de avantaje fata de competitori, strategiile NLP reprezinta o schimbare, acel ceva care chiar poate sa faca o diferenta.

                Tot ce inseamna constientizare, tot ce inseamna auto-cunoastere, putere interioara personala se amplifica si folosit pentru a ajuta pe fiecare in parte. O usa deschisa catre o viata noua poate parea putin probabil, poate parea indoielnic pentru sceptici, insa marturiile celor ce au apelat la NLP Discovery stau drept dovada a rezultatelor obtinute.

                Un conflict interior nerezolvat, un eveniment nefericit in viata, stresul zilnic, programul haotic pe care il avem pot sa cauzeze reale probleme, acele energii negative ce afecteaza pe oricine atat pe plan personal cat si profesional. Participand la cursul NLP Discovery, solutia la aceste probleme va fi gasita imediat. Calendarul de desfasurare al cursului il programeaza pe parcursul a 8 zile, perioadele 9-16 mai si 3-10 octombrie, in asa fel incat orice doritor sa poata beneficia de o adevarata revelatie asupra vietii – o schimbare in conceptie, in comportament, o redescoperire a propriei persoane dar si a celor din jur, o eliberare de emotii si energii negative, o temelie solida pentru construirea vietii dorite. “Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume” – dupa cum spunea Mahatma Gandhi – si deschide usile cunoasterii cu ajutorul NLP Discovery.