Oare unde gasesti o cazare pe placul inimii in Bucovina?

BUCURESTI - 10 mai 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Din cand in cand oamenii mai au nevoie de relaxare, de cateva zile libere in care sa viziteze imprejurimile sau in care sa exploreze noi tinuturi si locuri. Bucovina se numara printre cele mai populare zone pe care turistii de pretutindeni doresc sa le viziteze. De aceea, o vizita necesita de fiecare data un loc de cazare, pentru a acumula si inmagazina cuantumul de cunostinte, frumuseti si delicatese ale locului. Pensiunea Inima Bucovinei a devenit singurul loc in care turistul se simte ca la mama acasa, mizand de fiecare data pe ospitalitate cumsecade si servicii dintre cele mai sigure.

www.inimabucovinei.ro

www.inimabucovinei.ro

Tara Fagilor, cum mai este numita Bucovina, a devenit de-a lungul timpului regiunea istorica ce cuprinde cele mai multe locasuri si monumente ce merita vizitate, unele dintre ele devenind patrimoniu UNESCO, tocmai pentru a le permite oamenilor din intreaga lume sa ia contact cu aceasta parte dacica, cuprinsa intre Romania si Ucraina.

Motivele pentru care merita sa vizitezi Bucovina

Pentru cei care vor sa scape de obiceiurile de rutina, de zi cu zi, se impune cunostinta cu un stil nou de viata, precum si cu traditiile locului. Si unde in alta parte se pot realiza aceste cunostinte daca nu in Inima Bucovinei? In acest taram ca de poveste, unde muntii inconjoara pana si inaltul cerului, acolo unde si animalele sunt mai voioase decat in oricare alta parte se ofera posibilitatea savurarii unor servicii turistice de calitate, la cele mai rentabile preturi din domeniul turismului.

Ori de cate ori veti simti nevoia sa evadati din cotidian, luati aminte si pasiti in taramul de magie al Bucovinei, tinut scaldat in roua diminetii, un teritoriul cuprins de natura si imbratisat de localnicii mai mult decat primitori. Pensiunea Inima Bucovinei ofera servicii de cazare in regim de 4 stele, precum si o multime de alte servicii, imbinate cu traditiile, folclorul si datinile locului.

Oferta de cazare la Pensiunea Inima Bucovinei este de nerefuzat pentru turistii care isi propun sa se revitalizeze si sa se incarce cu energie pozitiva de pe aceste meleaguri rupte din povestile cu zane si basmele voinicilor. Cu siguranta si preturile accesibile de cazare, regasite si in mediul online pe adresa www.inimabucovinei.ro ii indeamna pe turisti sa vina pentru cateva zile de odihna, in care sa admire peisajele Bucovinei, sa viziteze cele mai cunoscute manastiri ale tinutului si sa se antreneze pentru aventura cunoasterii si a libertatii necontenite.

Comorile Bucovinei – un deliciu pentru turisti si locuitori

In plus, turistii sunt invitati sa afle mai multe despre credintele bucovinenilor, mai ales ca tinutul este unul dintre cele mai atractive si mai vizitate zone din Romania. Nu este de mirare ca Bucovina este atat de faimoasa, mai ales pentru ca monumentele de arhitectura, vechi de secole, impreuna cu frescele acestora continua sa fie considerate monumente universale.

Cu alte cuvinte, locurile de cazare, orasele, arhitecturile, rezervatiile de mediu, locasurile sfinte si implicit cetatile constituie intreaga comoara a Bucovinei. Situata in mijlocul peisajului dintre munti, cu o multime de minunatii ale naturii, localnici prietenosi, zone de relaxare si de aventura, Pensiunea Inima Bucovinei confirma stilul traditional al oamenilor din trecut si pana in prezent.

Fiecare locatie, tinut sau constructie isi spune povestea cu ajutorul zidurilor pictate la exterior, precum si cu frescele din interior, scene ce seamana rugaciune, imnuri sacre, ode, imagini colorate si bogate, reprezentari ale apostolilor, martirilor si ingerilor, cu un scop realmente precis, acela de a consemna istoria unei civilizatii bogate spiritual, natural si cultural.

Cu draga inima va este recomandata o excursie sau o calatorie in aceasta zona, plina de istorie, traditie, religie si umor, pentru a aduce un plus de viata societatii actuale prin mentinerea si promovarea zonelor de interes major pentru fiecare cetatean roman si nu numai.