Oferta imbatabila Stifler iti accesorizeaza perfect smartphone-ul

BUCURESTI - 29 aprilie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

O zi fara smartphone a devenit o zi in care te simti rupt de lume. Fiecare dintre noi detine un smartphone, isi doreste unul sau vrea sa il imbunatateasca. Daca varianta unui upgrade nu este intotdeauna cea mai accesibila, intervine accesorizarea. Orice smartphone poate fi personalizat dupa preferinte, acesta fiind si obiectivul indeplinit cu succes de magazinul online Stifler.ro.

www.stifler.ro

www.stifler.ro

Accesorizarea se refera la numeroase aspecte precum protectie, imbunatatire a performantelor cu ajutorul gadgeturilor ajutatoare sau extinderea functionalitatii si utilitatii. In cadrul magazinului virtual www.stifler.ro pot fi regasite solutii potrivite pentru orice situatie.

            Misiunea protectiei indeplinita cu Stifler

            Telefoanele inteligente ne sunt foarte utile, insa vin la pachet cu o sensibilitate ridicata. Socurile, vibratiile, praful sau umiditatea le afecteaza iremediabil, afectandu-le nu doar valoarea in cazul unei revanzari, ci si functionalitatea. Fiecare proprietar de smartphone responsabil cauta astfel sa isi protejeze investitia, iar stifler.ro garanteaza cele mai potrivite solutii.

            Gama de produse include astfel o varietate de marci si modele de huse si carcase smartphone, ce au in egala masura rol de protectie, infrumusetare si stilizare a telefonului. O carcasa metalica aproape insesizabila pastreaza acelasi design si mentine semnele de uzura la distanta, o husa tip flip sau portofel da un plus de stil telefonului sau il poate transforma in functie de stilul proprietarului.

            Smartphone-urile de ultima generatie sunt o investitie destul de costisitoare, care trebuie protejata. Prin husele si foliile de protectie oferite pentru diverse marci si modele de telefoane, magazinul virtual duce la indeplinire misiunea protectiei.

            Gadgeturi si accesorii pentru orice echipament inteligent

            Functionalitatea oricarui smartphone poate fi imbunatatita dincolo de nivelul standard. Utile si practice, aceste telefoane inteligente ne deservesc atat timp cat au si baterie. Din acest motiv solutiile de incarcare oferite de Stifler tin de accesorii auto, cabluri de date sau baterii externe de diferite capacitati. In deplasarile de serviciu efectuate cu masina incarcatorul si cablul de date auto sunt de o reala utilitate. Bateriile externe te pot salva de asemenea din situatia neplacuta de a ramane cu telefonul descarcat, avand posibilitatea de a oferi 3-5 reincarcari complete, dupa caz.

            Castile sau boxele bluetooth pot sa completeze gusturile pasionatilor de muzica, selfie stick-urile ajuta pasionatii de fotografie iar bratarile fitness completeaza seria de gadgeturi pentru pasionatii de sport. Aceasta gama diversificata de accesorii poate astfel sa multumeasca orice exigente.

            Avantaje oferite de magazinul online Stifler

            Cei care se afla in cautarea huselor si accesoriilor pentru smartphone-uri abia achizitionate pot gasi solutiile cele mai avantajoase in cadrul ofertei stifler.ro. Produsele oferite au preturi atractive si pot fi livrate chiar gratuit, in cazul comenzilor ce depasesc suma de 100 lei.

            Sistemul de livrare prin curierat rapid garanteaza posesorului ca va intra in posesia produselor comandate in termen de maxim 48 ore, existand de asemenea si posibilitatea de retur, in conditiile mentionate pe site.

            Orice necesar de protectie sau accesorizare completa a smartphone-ului poate fi indeplinit de oferta stifler.ro. Pentru a beneficia de toate aceste avantaje, doritorii pot contacta reprezentantii Stifler telefonic - 075STIFLER | 0757843537 sau la adresa de email contact@stifler.ro.