Oferte avantajoase de cazare in Bucovina pentru Paste

BUCURESTI - 25 aprilie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

Un amalgam minunat de diversitati naturale se regaseste in Romania, insa, departe de centrul istoric se regaseste si Bucovina, un loc ispitit natural de verdeata, culturi istorice si traditii remarcabile. Desigur, considerata o bijuterie ascunsa a Europei Centrale, tara in sine, dar si tinutul ofera tratamente complete pentru iubitorii de aventuri si relaxare. Astfel, orice turist poate opta pentru o cazare impecabila in Inima Bucovinei, la pensiunea bunului gust si al rafinametului, mizand pe o vacanta de Paste la cele mai rentabile tarife.

Pensiune din inima Bucovinei

Pensiune din inima Bucovinei

Bucovina este locul feeric al muntilor maronii si al ospitalitatii localnicilor, ce isi tranforma perfect inima intr-un simbol al traditiei, al exploratiei si al peisajelor incredibile, marcate de istorie si de civilizatie. O excursie in Bucovina devine o expeditie incredibila pentru cei care iubesc sa exploreze, dar, pentru fiecare aventura se necesita o cazare.

Unde sa fie oare locul cel mai potrivit pentru un mic dejun traditional si ospitalitate ca la carte? Bineinteles ca la pensiunea Inima Bucovinei, acolo unde preturile pentru perioada curenta sunt atractive, atat pentru grupuri, familii, cat si pentru pasionatii de obiective turistice.

Pachete de servicii exceptionale la pensiunea Inima Bucovinei

Bucovina ofera oportunitatea de a obtine rasfat cu unele dintre cele mai de neatins atractii de pe planeta, si, aparte de obiectivele turistice spectaculoase ale regiunii, turistii se pot distra cu aventuri extreme. Gama de servicii la Inima Bucovinei pentru fiecare turist include cazare, mese traditionale imbelsugate, realizarea de fotografii, tur-uri catre obietcivele turistice, ghiduri si rezervari in perioada sarbatorilor pascale.

Pensiunea Inima Bucovinei prezinta gama de oferte Paste in Bucovina la unele din cele mai accesibile tarife, pentru sejururi de 3 nopti, dar si pentru perioada de weekend. Astfel, cu cateva sute de lei o familie se poate simti tentata sa savureze cele mai placute imagini ale peisajelor, drumetii in zona, meniuri bucovinene si traditionale romanesti, beneficiind de o cazare impecabila.

Camerele duble sau apartamentele puse la dispozitie pentru un somn inconjurat de aerul curat si placut al naturii mizeaza pe tarife de la 120 RON pe noapte pentru o camera dubla si pana la tariful de 280 de RON pentru un apartament ideal pentru 4-5 membri ai familiei. In plus, pentru toate aceste tarife se reduce valoare cu 10% daca se merge single, iar pentru familiile cu copii in varsta de 4 ani nu se percepe taxa si acei copii peste 5 ani au asigurat un pat extra in camera parintilor.

De aceea, ofertele de cazare pentru sarbatorirea Pastelui in Bucovina sunt plusate de activitati speciale de folclor, specialisti in incondeierea oualelor, specialisti in crearea de haine bucovinene, olari sau o multime de alti mestesugari ai zonei, ce ofera spre deliciul turistilor o multitudine de suveniruri, la cele mai mici preturi din localitate.

Gama de activitati oferita de pensiunea Inima Bucovinei include mersul pe jos, drumetii, calatorii pe munte, plimbari auto off-road cu ATV-ul, calarie, parapanta, pescuit sportiv sau paintabll si rafting. Pentru cei care isi doresc sa savureze tentatia reala a regiunii, petrecerea catorva zile pe meleagurile naturale ale Bucovinei intr-un sat romanesc si plin de traditie, pot rezerva imediat una dintre aceste oferte cazare in Bucovina si vor avea bucuria de a gusta vinurile din regiune, mancarurile traditionale si, cu siguranta, vor fi iubitori ai relaxarii in natura, ai gandurilor istorice, dar vor avea si sansa de a se inzestra cu un spirit pozitiv, facilitat prin organizarea unui tur special al manastirilor din zona Bucovinei.

Detaliile despre amplasare, rezervare si oferte speciale pentru intreaga familie, pentru grupuri sau pentru cupluri pot fi consultate accesand mediul online pe adresa inimabucovinei.ro, acolo unde fiecare dintre aceste oferte de cazare in Bucovina sunt multiplicate de sederea in regim de 4 stele in Inima Bucovinei.