Ofertele incredibile pentru vindecarea corpului sunt prezentate de complexul balnear Sara’s Sons

BUCURESTI - 24 martie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

Calitatea tamaduitoare a apelor din zona Baile Herculane a devenit una dintre cele mai importante atribute ale locului in sine, tinand cont de faptul ca intreaga statiune are o istorie bogata de peste doua mii de ani. In prezent, uimitoarea Vale a Cernei detine o pozitie pitoreasca datorita numarului de statiuni de vindecare si relaxare, printre care si hotelul Sara’s Sons, complexul ce ofera servicii de neuitat, dar si comori de vitalitate pentru o viata indelungata.

Despre Baile Herculane se cunosc o multime de date istorice, dar si de statiuni de tratament pentru diversele afectiuni si boli, apele fiind cele care au adus vindecare trupurilor zeilor, motiv pentru care sunt considerate in continuare semne de multumire pentru divinitati. Din cele mai vechi timpuri, apele termale s-au pastrat in bai, statui, apeducte, reconditionate in puncte importante de atractie, ce atrag anual mii de turisti, vizitatori si pacienti aflati in procesele de recuperare.

Baile Herculane au devenit cele mai cunoscute statiuni de pe continent

Clinatul cu influente meditaraneene a facut ca hotelul de tip cazare Sara’s Sons sa ofere unele dintre cele mai placute si multumitoare servicii din zona, printre care se enumera si baza de tratament climateric, piscina exterioara pentru tratament, piscina interioara, dar si o sala de fitness cu aparatura de ultima generatie, precum si un restaurant unde se servesc cele mai traditionale meniuri si deserturi din zona, preferate de regele Hercule.

Sara’s Sons isi prezinta oferata de Paste pentru anul curent intr-o maniera unica si imposibil de neabordat. Astfel, pentru sarbatorile pascale, hotelul - statiune isi invita clientii si turistii la un pachet atractiv de cazare, la unul din cele mai accesibile preturi. In aceasta maniera, hotelul pune la dispozitie o cazare de 3 nopti, pentru un regim de 4 zile, intr-o camera dubla, la pretul accesibil de 350 RON per persoana.

Oferta pascala 2016 in statiunile Baile Herculane beneficiaza de un mic dejun inclus, masa traditionala de Paste, acces gratuit la piscina interioara si la sala de fitness, precum si acces la natura, regasita in cele mai inedite peisaje din Romania. Statiunea de cazare Baile Herculane se descrie prin servire exclusivista pentru fiecare turist cazat, pentru ca personalul abilitat are menirea de a oferi zile minunate, intr-o zona unde domneste aerul victorian, dar si pentru ca intreaga statiune a devenit un arhipelag de momente placute alaturi de intreaga familie si de prieteni.

Tratamente benefice pentru organism in Baile Herculane

Pentru cei mai tineri, cei adulti sau pentru varstnici, Baile Herculane sunt un adevarat tratament de vindecare trupeasca si spirituala, izvoarele cu apa termala aducand beneficii adupra afectiunilor terapeutice diverse, printre care: reumatism, artroza, pareze, boli respiratorii, diabet zaharat, boli dermatologice, tulburari endocrine, in aceeasi maniera in care apele sunt benefice si cu un impact puternic asupra ameliorarii durerilor de cap si a insomniilor.

Seniorii, care isi doresc clipe de relaxare, departe de agitatia orasului pot beneficia in orice moment de oferta hotelului Sara’s Sons pentru anul 2016 ce promite zile pline de activitati antrenante, o stare de spirit pozitiva si implicit relaxare cat cuprinde pentru aceasta perioada. De aceea, orice senior isi poate permite o camera dubla, aflata la un tarif de 350 de lei per persoana, avand in posesie biletul de trimitere de la medicul de familie pentru una din afectiunile mentionate.

Procedurile si exercitiile de recuperare in bazinele cu apa termala se realizeaza de 2 ori pe zi, in limita numarului de 5 zile maxim admis pentru un astfel de tratament natural. De altfel, cazarea de 6 nopti, micul dejun inclus si accesul gratuit la sala de fitness ii vor face pe cei mai multi bunici sa se reintoarca la casele lor plini de viata, relaxati si pregatiti pentru alte momente frumoase si unice petrecute in familie.

Cu alte cuvinte spus, complexul Sara’s Sons dispune de tot ceea ce isi doreste o persoana in zilele de relaxare: atentie, incredere, servicii ireprosabile, personal specializat, izvoare cu apa termala, izvoare cu radioactivitate, dar si o multime de zambete si multumiri pentru cei care opteaza pentru un stil de viata sanatos, intr-un mediu cat mai natural si vindecator.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/e-advertising/ofertele-incredibile-pentru-vindecarea-corpului-sunt-prezentate-de-complexul-balnear-sara-s-sons