Personalizarea designului interior al locuintei cu ajutorul oferit de XT Deco

BUCURESTI - 4 mai 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Locul in care se refugiaza oamenii care vin obositi de la locul de munca reprezinta un adevarat templu in cadrul caruia trebuie sa se simta cat mai confortabil. Aceasta tihna rezulta doar in momentul in care spatiul este frumos aranjat si inspira suficienta energie pozitiva, aspecte menite sa-i ofere proprietarului linistea mult dorita. XT Deco isi ajuta clientii sa isi redecoreze locuinta cu cele mai calitative si mai moderne tapete de pe piata din Romania, astfel incat proprietarul sa revina intotdeauna cu entuziasm acasa.

www.xtdeco.ro

www.xtdeco.ro

Un ajutor adevarat este reprezentat de accesibilitatea pe care o permite un tapet in momentul in care este instalat sau montat pe peretii unui spatiu public sau privat. Fiind atat de facila intretinerea acestuia, extrem de multi romani ocupati aleg sa isi redecoreze astfel locuintele, tinand cont ca in acest fel vor econimisi timp si bani. De ce ar plati sume mari de bani pe var sau pe angajarea unui zugrav, cand ar putea sa lipeasca un tapet menit sa elimine toate aceste griji?

                Romanii sunt inventivi cand vine vorba de a se scuti de o treaba un plus, astfel ca, tapetele puse la dispozitie de XT Deco, reprezinta la ora actuala un design deosebit din propria locuinta, mai ales ca firma este dornica de a indeplini cerintele clientilor in materie de culori, modele si dimensiuni.

                Crearea unui fototapet personalizat

                Fiecare om isi doreste sa impresioneze prin orice, iar aspectul casei in care locuieste este principalul lucru cu care doreste sa iasa din tipar. De altel, pentru fiecare e important sa ii fie apreciate gusturile in materie de design interior, precum si de exterior. Personalitatea spatiului poate fi redata intr-un mod magic, in momentul in care se apeleaza la produsele XT Deco, firma ce realizeaza livrari pe intreg teritoriu al Romaniei.

Toti cei care isi doresc sa se convinga de calitatea superioara a materialelor pot beneficia de mostre gratuite. Acest lucru se intampla tocmai datorita faptului ca firma isi cunoaste marfa, astfel ca toti clientii ajung sa le cumpere produsele oferite ca monstre.

                Persoanele creative isi doresc si un interior personalizat, astfel ca, daca cineva are un tablou care il impresioneaza cu adevarat, insa dimensiunile nu sunt de ajuns, pictura favorita isi poate avea locul pe perete in marimea dorita. Aceasta metoda poarta numele de fototapet personalizat si este destul de noua in Romania. Tehnoica fototapetului permite proprietarului sa aleaga fotografia ideala, iar XT Deco o transforma in timp util intr-un tapet personalizat.

                Fiind fabricat dintr-un material ecologic, lipsit de PVC si cu un certificat FSC, tapetul se aplica pe perete destul de usor, iar rezistenta este extrem de indelungata. Chiar daca produsul este de calitate superioara, XT Deco ofera posibilitatea de returnare a produsului in termen de 10 zile, in cazul in care acesta nu corespunde cu cerintele si asteptarile clientului.

                Magazinul online disponibil la adresa www.xtdeco.ro este un adevarat comerciant de arta ce doreste sa aduca in casele oamenilor un strop de eleganta, inovatie si stil.