Pro Vent sustine calitatea sistemelor de ventilatie

BUCURESTI - 19 mai 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Problema ventilatiei corespunzatoare este una de actualitate, intrucat in orice mediu in care se desfasoara o activitate umana trebuie sa existe o atmosfera proaspata, aer curat si placut. Pentru a asigura in orice situatie astfel de conditii, se impun solutii eficiente si calitative. Liderul autohton in materie de sisteme de ventilatie si climatizare Pro Vent propune echipamente care pot duce la cea mai eficienta rezolvare a unei astfel de misiuni.

www.pro-vent.ro

www.pro-vent.ro

Necesitatea absoluta a unei bune ventilatii nu poate fi contestata, indiferent de sectorul de activitate. In propriile locuinte avem nevoie de aer curat, la locul de munca vrem sa avem parte de acelasi ambient proaspat, ne dorim ca marfurile si alimentele consumate sa fie pastrate in cele mai bune conditii, iar munca desfasurata chiar si in sectorul industrial sa nu ne puna in pericol sanatatea prin prezenta aerului viciat.

            Echipamente de ventilatie pentru orice sector

            La nivel rezidential, pastrarea unei bune ventilatii poate parea o problema foarte simplu de rezolvat. Cateva ferestre deschise, doua-trei ventilatoare de camera si oricine poate sa aiba acel mediu proaspat si sanatos dorit. In realitate, situatia este putin mai problematica.

            Constructiile, in special blocurile de locuinte realizate inainte de 1989, nu dispun in totalitate de ferestre pentru bai. Evacuarea prin coloana de aerisire centrala devine insuficienta, iar astfel numerosi proprietari opteaza pentru sisteme de ventilatie chiar si pentru locuinte. Un ventilator pentru tubulatura 100mm, unul axial sau unul incastrat in perete, cu deschidere catre coloana centrala de aerisire sunt solutiile cele mai frecvent cautate de proprietarii individuali la furnizorul Pro Vent.

            Produsele destinate unei ventilatii eficiente nu se limiteaza insa doar la segmentul casnic la Pro Vent. Ventilatoarele oferite se pliaza oricaror necesitati, pentru ca in fiecare domeniu de activitate sa fie oferit fluxul si debitul de aer dorit.

            Ventilatoarele axiale sau de perete, de capacitate mare, sunt potrivite pentru sustinerea optima a activitatilor in domenii precum comert, industrie, depozitare, productie sau prelucrare. Pentru fiecare caz in parte exista posibilitatea de adaptare la Pro Vent. Calitatea aerului respirat poate fi astfel asigurata prin sisteme de tubulatura , cu ventilatoare axiale intubate care furnizeaza fluxurile si debitele de aer dorite. De asemenea, in cazul incintelor care nu dispun de ventilatie prin tubulatura, dar necesita in egala masura inlaturarea aerului viciat, pot fi oferite ventilatoare de perete, care pot fi montate in cadrul ferestrelor, ventilatoare centrifugale sau de acoperis.

            Diversitatea solutiilor oferite, alaturi de experienta de peste 10 ani in domeniul ventilatiei si climatizarii, garanteaza pentru calitatea oferita de Pro Vent atat la nivel de locuinte individuale, cat si pentru mediul de afaceri, cel institutional ori pentru segmente precum prelucrare, industrie sau comert.

            Intreaga gama de produse poate fi vizualizata si prin accesarea site-ului oficial www.pro-vent.ro , care reprezinta Professional Vent Systems si in mediul online. Tinand cont de mediul in care se impune inlaturarea aerului viciat, de posibilitatea completa de personalizare si adaptare, dar si de raportul calitate-pret atractiv, Pro Vent devine partenerul ideal al oricarei misiuni de improspatare a mediului ambient ori de evacuare a aerului viciat din diverse incinte.